Neobio baba- és gyermekápolás

Bemutatjuk az új Neobio baba- és gyermekápoló termékeket - biogazdálkodásból származó alapanyagokkal, természetes illóolajokkal az érzékeny bőr számára.

Részletek

.

Sante bio smink

Éld meg a Sante sminktermékekkel a természet szépségét - Páratlanul szép színvilág minden stílushoz.  

Részletek

.

Oma Gertrude

Oma Gertrude - tradicionális német kozmetikumok által inspirált, gyógynövény kivonatokat tartalmazó, magas minősítésű, nagy tisztaságú kozmetikai márka.

Részletek

.

Dr. Konopka's termékcsalád

Megérkezett a Dr Konopka s natúrkozmetikai termékcsalád - Dr Konopka egyedülálló, gyógynövény alapú szépségápolási receptjeit a modern technológia segítségével megújították.

Részletek

.

Dr. Organic aroma ball illóolaj-esszenciák

A Dr Organic Aroma Ball golyós illóolaj-keverékek természetes és kivételes megoldást jelentenek szinte minden élethelyzetre gondosan válogatott, biotermesztésből származó illóolaj kompozíciók segítségével.

Részletek

.

Weleda parfümök és golyós deók

Bemutatjuk a Weleda új parfümjeit, melyek 100% -ban természetes esszenciális olajok felhasználásával készülnek, valamint golyós dezodorait, melyek 24 órán át megelőzik és természetes úton, hatékonyan semlegesítik a kellemetlen testszagokat.

Részletek

.

Dr. Hauschka új smink paletta

  Az új Dr Hauschka smink készítmények prémium összetevői védelmet és ápolást, valamint könnyed állagot és kiváló felvitelt biztosítanak.

Részletek

.

Új Lavera dekorkozmetikumok

Bemutatjuk az új Lavera dekorkozmetikumokat - gyönyörű ásványi smink 100% természetes alapanyagokból, tápláló bio olajak és virágesszenciák felhasználásával.

Részletek

.

Dr. Organic Kendermagolaj termékcsalád

A kendermagolaj élettani hatása szinte semmilyen más növényével nem vethető össze - esszenciális zsírsavakat, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat, ezen kívül alapvetően fontos aminosavakat és magas tápértékű fehérjéket tartalmaz.

Részletek

.

Dr. Antonio Martins kókusz juice

A zöld kókuszdió valódi kincse a természetnek, a lágy és tiszta kókusz juice frissítő, enyhén édeskés és egy leheletnyit kókuszízű - fogyasztása igazi élmény.

Részletek

.

Dr. Hauschka Med potentilla krém

Bemutatjuk a legújabb Dr Hauschka MED terméket, a Potentilla krémet - a kipirosodott, irritált, viszkető bőr ápolásához; megnyugtatja a bőrt, a viszketési inger csökken már a bőr első kipirosodásánál.

Részletek

.