Fűszertea

 1. Bio Hildegárd Női fűszertea - filteres

  18 filter
  1 490 Ft

  Összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból: narancsdarabok, fahéj, koriander, citromfű, gyömbér, édeskömény, fekete üröm, rózsavirágzat, természetes bio bourbon vanília aroma.

  ... Tovább
 2. Bio Napgyermek baba tea - filteres

  30
  1 390 Ft

  Kellemes ízű gyógynövény-fűszer teakeverék, nagyobb gyermekek számára is. 

  ... Tovább
 3. Chai Fekete teacsók

  20 db filter
  1 290 Ft

  Ez a keverék egész nap élvezhető. A nap indulásakor egy romantikus reggelihez, majd délután egy finom uzsonna kíséretéül, később az esti vacsora után levezető italként ez az érzéki fűszeres tea a társ. A feketetea finoman malátás aromáját egészíti ki az erős, fahéjas, csillagánizs és kardamom íz.

  ... Tovább
 4. Chai Fűszer varázs

  20 db filter
  1 290 Ft

  Mindenkinek, aki koffeinmentes élvezetre vágyik, a Chai fűszervarázs kiváló választás. Az alapja gyömbér,fahéj és rooibos tea, amit finomabbá tesznek a kakaóhéj és a Chai klasszikus fűszerek. Tradicionálisan a Chait tejjel és mézzel vagy cukorral isszák.

  ... Tovább
 5. Chai Rooibos-tűz

  20 db filter
  1 290 Ft

  A csészében lévő tea színe emlékeztet a „tüzes“ afrikai esti napsütésre. Az aromája egy édeskés fűszerre hasonlít egy finom kakaónótával. A selymes-enyhe rooibos ízélmény egy ízletes fűszeres, a végén kissé csípős szúrással van megbélyegezve.

  ... Tovább
 6. Mennyei Jézuska tea - filteres, adagolós

  20 db filter
  1 190 Ft

  Összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból: fahéj, citromfű, szederlevél, narancshéj, almadarabok, édesgyökér, szegfűszeg, búzavirág, körömvirág.

  ... Tovább