Érzékeny

 1. Argital Kamilla krém

  50 ml
  3 380 Ft

  Kamilla krém zöld agyag géllel és kamilla, cickafark és körömvirág kivonataival. Frissítő és nyugtató hatás. 

   

  ... Tovább
 2. Argital Ránctalanító krém

  50 ml
  5 680 Ft

  Tartósítószermentes

  Könnyen felszívódó, kellemes illatú, frissítő hatású és öregedést gátló krém

  Az Argital ránctalanító krém a természetes E-vitaminnak, F-vitaminnak és a zöld agyag gél magas kovatartalmának köszönhetően kifejezett ránctalanító és öregedést gátló (anti-aging) hatású készítmény. Minden bőrtípusnál alkalmazható ráncosodás, érett és igénybevett arcbőr esetén.

  ... Tovább
 3. Argital Vadárvácska krém

  50 ml
  2 980 Ft

  Argital vadárvácska krém  kiegyensúlyozó hatású arc- és testápoló készítmény, nyugtatja, szélsőséges állapotokban normalizálja a bőrt. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot, körömvirág-kivonatot és értékes illóolajokat (levendula, geránium, citrom, citromfű) tartalmaz, melyek elősegítik a bőr kiegyensúlyozott működését. 

   

  ... Tovább
 4. Argital allergénmentes vadárvácska arctej 100ml

  100ml
  5 490 Ft

  Az allergénmentes vadárvácska arctisztitó tej egy innovatív termék, mely mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, selymessé teszik a bőrt. A jojoba olaj puhítja, táplálja a bőrt, a körömvirág- és kamillakivonat nyugtató hatású.

   

  ... Tovább
 5. Argital Növényi szappan zöld agyaggal és mandulaolajjal

  100 gr
  2 450 Ft

  A növényi szappan a tengeri zöld agyag és az értékes mandulaolaj összetevői miatt különösen alkalmas az érzékeny bőr ápolására.

  ... Tovább