Hajformázás

 1. Eubiona hajzselé

  125 ml
  3 300 Ft

  Hajzselé citrom és koffein kivonattal. Ápolás és formázás egyben! A citrom-kivonat nedvességet ad az igénybevett hajvégeknek is. A koffein rugalmasságot kölcsönöz a hajnak és a hajhagymákat is vitalizálja. Alkalmazás: A kívánt mennyiséget oszlassuk szét a nedves vagy száraz hajon.

  ... Tovább
 2. Eubiona hydro hajspray

  200 ml
  3 700 Ft

  Hydro hajspray narancsvirág és dió kivonattal. Ápoló hatású hajlakk. A narancsvirágvíz szabályozza a fejbőr funkcióit. A dió-kivonat jobb struktúrát kölcsönöz a hajnak és több rugalmasságot ad. Alkalmazás: A frizura rögzítéséhez. Csak száraz hajon alkalmazzuk.

  ... Tovább
 3. Eubiona volumen hajformázó hab

  150 ml
  3 300 Ft

  Volumen Hajformázó Hab menta és gránátalma kivonattal. Ideális alapot, több volument tökéletes tartás biztosít a frizurának. A menta hidrolátum rögzítő és stabilizáló hatású. A hajnak volument kölcsönöz, és könnyen formázhatóvá teszi. A hidratáló gránátalma ápolja, és a védi a hajat.

  ... Tovább
 4. Farfalla hajformázó gél

  150 ml
  3 040 Ft

  Tartós frizurát biztosít. Hajformázó gél professzionális, kreatív frizura készítéséhez. Nem hagy kellemetlen, ragadós maradványokat a hajban, könnyű kifésülni.

  ... Tovább
 5. Farfalla hajformázó hab

  150 ml
  3 380 Ft

  Tartós frizurát biztosít. Professzionális frizura készítéséhez és kreatív hajformázáshoz. Nem ragad, tartást és fényt ad a hajnak, mely könnyedén kifésülhető marad.

  ... Tovább
 6. Farfalla hajformázó spray

  150 ml
  3 070 Ft

  Dús, tartós, fényes frizura. Természetes, hosszan tartó hatás. Könnyen kifésülhető tartós frizurát eredményez az egész nap folyamán.

  ... Tovább
 7. Logona bambusz hajformázó gél

  50 ml
  1 990 Ft

  Bambusz hajformázó gél az összes hajtípus kreatív formázására és fixálására. Felhasználás: dörzsöljön el a tenyerében mogyorónyi mennyiségű gélt, majd formázza frizuráját tetszés szerint. 

  ... Tovább
 8. Logona bambusz hajformázó spray

  150 ml
  2 990 Ft

  A bambusz kivonatot tartalmazó hajformázó spray kimondottan a hajszárítás során történő hajformázást segíti elő. A természetes hajszerkezet javító összetevők rugalmas tartást, hosszan tartó frizurát biztosítanak.

  ... Tovább
 9. Logona hajformázó spray

  150 ml
  3 120 Ft

  Erős tartás és volumen. Természetes formula minden hajtípusra erősítő hatású argininnel, bio komló, szezám- és bojtorján gyökérkivonattal. Hosszantartó tartást és természetes volument ad anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Használja száraz hajon.

  ... Tovább
 10. Logona hajkondicionáló spray

  150 ml
  2 690 Ft

  Hidratáló ápolás és könnyű fésülhetőség minden hajtípushoz. A természetes betaint és növényi glicerint tartalmazó spray frissítő nedvességgel látja el haját.

  ... Tovább
 11. Logona volumennövelő hajformázó hab sörrel és bio mézzel

  150 ml
  2 990 Ft

  Volumennövelő hajformázó hab a haj szerkezetét erősítő búzafehérjével, arginin- és bambuszkivonattal. A finomszálú, lelapuló hajat élettelivé és érezhetően simábbá varázsolja. Tartást ad anélkül, hogy elnehezítené a frizurát.

  ... Tovább
 12. Sante hajformázó gél

  50 ml
  1 990 Ft

  Erősíti a hajstruktúrát és segíti a frizura könnyed kialakítását. Természetes anyagokkal, növényi cukorral, bio nyírfalevél kivonattal erősíti a hajat, miközben revitalizáló hidratációt és tápanyagokat biztosít.

  ... Tovább
 13. Sante hajformázó hab

  150 ml
  2 590 Ft

  Természetes tartást ad a hajnak. A búza- és a selyemprotein tápláló hatásának eredménye szemmel látható. Ideális a hajszárítás közben történő formázáshoz. Mindennapos használatra alkalmas.

  ... Tovább
 14. Sante hajlakk

  150 ml
  2 590 Ft

  Természetes tartást, fényt biztosít hajának, anélkül elnehezítené a frizurát. A Henna kivonat és tápláló jojobaolaj véd a negatív környezeti hatások ellen.

  ... Tovább
 15. Sante hajwax

  50 ml
  2 050 Ft

  Ápol és formáz. Természetes hajwax. Kókusz olajjal és méhviasszal természetes módon segít a rövid haj formázásában, miközben ápolja a hajvégeket. Takarékosan használjuk.

  ... Tovább