Yes BIO intim síkosító

 

A YES a Community Choice Best Product Winner in the Spotlight Awards 2018  díj nyertese!

Cégünk az angliai termék kizárólagos magyarorsszági forgalmazója. Dedikált honlapunkon bővebben olvashatnak a termékről és felhasználói visszajelzésekről.

Mi teszi oly különlegessé a YES termékeket?
YES egy kiváló minőségű prémium síkosító, a bio termékek biztonságával ötvözve. Az új generációs YES felülmúlja a régi típusú síkosítókat:
* Az intimitást bársonyos síkossággal egészíti ki
* Felerősíti az érzéseket, nem csak hüvelszárazság esetén javallott
* Bizonyítottan tiszta, természetes és bio összetevőkből készült
* Teljesen paraben-, glicerin-, hormon-, szilikon, és kőolajszármazék mentes

Mi teszi a YES termékeket forradalmivá?
A YES termékcsalád megalkotói olyan intim termékeket álmodtak meg, melyek kiemelkednek a kategóriájukban. Három évi kutatás és kreatív fejlesztés eredménye olyan síkosító, amely kivételes teljesítményt kínál, anélkül, hogy engedne a tisztaságból:

* Nem vegyi anyag származék.
* Új elvek alapján épül fel, teljesen különbözik a régi szilikon és glicerin alapú síkosítóktól
* Olyan összetevőre alapít amelyet már 6000 éve gyógyító hatású bőrápolóként használnak
* Hatásos nedvesség visszatartó tulajdonsága van
* Természetes módon tapad a nyálkahártyákhoz
* Minőségi összetevőkből áll, melyeket egyéb organikus, kozmetikai és élelmiszer termékekben is használnak
* Aktívan táplálja a nyálkahártyákat
* Nagyszerű állaga van
* Annyira természetazonos, amennyire csak lehetséges
* Nem teszi ki a test intim részeit potenciálisan káros, szintetikus vegyi anyagoknak
* Diszkréten és hatásosan elkenhető
* Higiénikus szelepes zárral rendelkezik a flakon, ezáltal kevesebb tartósítószert igényel
* Csomagolása esztétikus
* A natúrtermékek jó tulajdonságait sokkal hatékonyabban kínálja mint a szintetikus alapúak
* Gyökeresen megváltoztatja az életét

A YES tiszta intimitása lehetővé teszi önnek hogy:
* Semmi ne zavarja meg önt a maximális élvezetben
* Élvezze a teste selymességét
* Értékelje bőrtápláló és hidratáló hatását
* Élvezze a hosszan tartó, könnyű és érzéki szeretkezést
* Szabaduljon meg a szintetikus összetevők miatti szorongásától
* Merüljön el a síkos szex szabadságában
* Oldódjon fel a biztonságban, amikor saját és partnere testét kényezteti
* Élje meg a valódi síkosság kellemes érzését

A következő káros összetevők egyike sem található meg a YES termékekben:
* Parabenek
* Hormonok
* Bőrirritáló anyagok
* Kőolajszármazékok
* Glicerin és származékai
* Grapefruit mag kivonat
* Szintetikus állagjavítók
* Antibiotikumok, szteroidok és foszfátok
* Szintetikus színező- és illatanyagok
* Alkohol, formaldehid, aceton
* SLS (Sodium Laureth Sulfate) és származékai

GYIK
A YES síkosítókkal kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések

Használhatom a YES -t óvszerrel együtt?
A vizes alapú YES használata óvszerrel együtt biztonságos. Az olajos -alapú síkosító használata latex óvszerrel együtt nem ajánlott. 

Kinek jó a YES?
A YES minden, bármely orientációjú, szexuálisan aktív felnőttnek megfelelő, kivételesen tiszta és hatásos síkosítást biztosít.

Miért állítják, hogy egy síkosító megváltoztatja az életet?
A szexuális jólét az emberi boldogság olyan fontos része, hogy úgy gondoljuk, a szexuálisan aktív emberek szabadsága, egészsége és komfort érzete megváltoztatja az embereket és boldogabbá teszi a világot.  Egy mosolynak nagy ereje van.

Mit értünk  megalkuvás nélküli terméken?
A legtöbb síkosító esetében fel kellett áldozni  a teljesítményt a tisztaságért, a megjelenést a funkcióért, az ízt a hosszú hatásért, vagy az egészséggel kapcsolatos aggodalmakat az érzékiségért. A YES termékcsaládot úgy alkották meg, hogy csak előnyei legyenek, megalkuvások nélkül.  A YES-szel mindent megkaphat.

Mitől különleges a vizes alapú  YES?
A YES természetes növényi alapú összetevőkből áll, melyek természetesen tapadnak, nedvesítenek és síkosítanak. A lenmag kivonat a guar maggal, a szentjánoskenyérfa termésével és a xanthannal együtt hozzák létre ezeket az értékes tulajdonságokat. Ez az összetétel teszi lehetővé, hogy a termék elhúzódóan nedvesíti a nyálkahártyákat, ezáltal védőfunkciót is betölt.

Mit értenek a termékcsalád  diszkréciója alatt?
A YES síkosítók diszkréciót kínálnak és ellentétben más síkosítókkal, nem vonják magukra a figyelmet zavaró szagukkal, ízükkel vagy színükkel.  Hisszük, hogy a síkosítók fokozzák az élvezetet, az érzékiség csökkenése nélkül. A szexuális vágy szorosan kötődik a természetes  ferromonokhoz  és a  YES síkosító, -semlegesen a háttérben maradva- nem fedi el és nem módosítja a ferromonok hatását, csak síkosít! Diszkréten, kényelmesen adagolható, egy kézzel kenhető. 

Mitől olyan sokoldalú a termék?
A YES termékek tisztasága  azt jelenti, hogy azok testápolóként és hidratálóként, valamint terápiás és erotikus masszázshoz is használhatók. Érdekességként együtt is alkalmazhatók. Próbálja ki a vizes alapút az olajosra kenni és kivételes síkosságot fog élvezni.  

Használható a YES szexuális játékszerekhez?
A vizes alapú YES biztonságosan használható latex, műanyag és szilikon alapú segédeszközökkel. Az olajos alapú YES jó a műanyag és szilikon eszközökhöz.

Miért olyan fontos, hogy a termékeket organikusnak minősítette a Soil Association? 
Jelenleg a ‑természetes és ‑organikus(bio) kifejezések összetéveszthetők a vásárlók számára és a gyártók  megtévesztően is használják, különösen a   testápoló termékek esetében.  A Soil Association a legszigorúbb elvek alapján ítéli oda a bizonyítványt és a jelzést, ezáltal garanciát és biztosítékot kínál az eredeti,  organikus termékre. 

Könnyű a YES -t kitisztítani?
Igen! A vizes alapú használat után nem hagy foltot a bőrön, a lepedőn és más textílián. Az olajos jórészt felszívódik a bőrről és a textíliából könnyen kimosható.

A testem mely részeire kenhetem a YES-t?
A YES ideális szexuális játékhoz, a test síkosításához, masszázshoz és persze vaginális, anális és orális használatra. Mind a vizes alapú, mind az olajos alapú YES biztonságos akkor is ha lenyelik, mivel tiszta, élelmiszer minőségű alapanyagokból készülnek, ugyanakkor nagyobb mennyiség elfogyasztását nem ajánljuk, (nem ízesítettek). Síkosításra, nem étkezésre készültek.

Mit jelent a Vegetáriánus társaság jóváhagyása?
Az a tény, hogy a  Vegetáriánus Társaság megbízhatóságot jelentő szimbólumát, a ‑Magról nőtt csemetét odaítélte a  vizes alapú és olajos alapú  YES síkosítóknak, további elismerése  a cég filozófiájának mind  etikájának, mind az alapanyagaink tekintetében. Tanítjuk, hirdetjük és tiszteletben tartjuk a vegetáriánus életmódot, ezért igazoltuk, hogy a termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, nem kötődnek kegyetlenkedéshez és GMO mentesek. 

Mit jelentenek a lejárati idők?
YES vizes alapú:
25ml Felbontástól számított 3 hónap
75ml Felbontástól számított 6 hónap
Lejárati idő Gyártástól számított 14 hónap

YES olajos alapú:
25ml Felbontástól számított 6 hónap
75ml Felbontástól számított 12 hónap
Lejárati idő Gyártástól számított 24 hónap

Hogyan tároljam a YES termékeket?
Többféle ok rövidítheti a termékek életét, extrém magas hőfok, (ha napos ablakpárkányon hagyjuk) vagy ha az eltávolított kupak baktériumokkal vagy gombákkal fertőződik.
A YES termékek természetes összetevőkből állnak ezért érzékenyebbek az extrém külső körülményekre  sokkal inkább mint  a szintetikus, vegyi alapú változatok).  Ne hagyjuk a napos ablakpárkányon, tároljuk szobahőmérsékleten, ne fagyjon meg, de mindig tartsuk zárva.

Korábban nem kellett síkosítót használnom, tudna részletes útmutatást adni, a YES használatához?
A  vizes alapú YES gél a használat során egyre hígabbá válik. Dörzsöljön szét egy keveset az ujjai között és meglátja, hogyan hígul. A vizes alapú YES síkosítót  szeretkezés előtt vagy közben használja. Szeretkezés előtt a hölgyek a kisajkak és a hüvelybemenet környékére, vagy ujjal a hüvelybe kenhetik. A síkosító alkalmazása szeretkezés közben, mindkét fél számára az intim élvezet része lehet. 
Inkább többet használjon, mint kevesebbet, mivel a vizes alapú síkosítók nem tartanak soká. (az egyik ok, amiért az olajos alapú YES -t kifejlesztettük). A vizes alapú YES nem tartalmaz glicerint. A glicerintől a síkosítók ragacsosak lesznek és kiszáríthatják a szöveteket. A vizes alapú YES-ből akármennyit használhat, nem fog ragadni.  A többszöri ismétlést javasoljuk szemben az egyszeri használattal.

A vizes alapú YES hüvelyi hidratálóként való használatához pontosabb és alaposabb ajánlást adhatunk. Használjon kb. 5ml-t(egy kis teáskanál). Használja a kiszáradt területre és a szárazság súlyosságától függően ismételje 1 vagy 2 nap múlva. A vizes alapú YES nedvességet biztosít a száraz szöveteknek de ismétlést igényel, ha a szövetek már felhasználták a folyadékot. A vizes alapú YES nyugtatja a nyálkahártyát, csillapítja a fájdalmas, viszkető érzést és naponta többször is alkalmazható szükség szerint. 

Az olajos alapú YES szobahőmérsékleten egy sűrű krém, testhőmérsékleten pedig egy kellemes sima folyadék. A szobahőmérséklettől függően  esetleg a kézben fel kell melegíteni a használat előtt. Ha nagyon hideg, akkor már az üvegből is nehezen jön ki.
Ez a használati utasítás az olajos alapú YES-re vonatkozik.  Az olajos YES használata kizárja az óvszert, mivel minden olaj, (természetes vagy szintetikus) oldja a latexet.
Bár az olajos alapú YES bőrtápláló vajakból és olajokból áll, nem tartalmaz vizet, nem hidratálja a kiszáradt szöveteket,  de kiváló, hosszan tartó intim síkosító és nagyszerű masszázs olaj.
Minden YES termék tökéletes tisztasága és természetessége azt jelenti, hogy csak olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek, hipoallergének és nincsenek ismert mellékhatásaik így a YES-t a legjobb eredmény érdekében szabadon használhatja.

Meg tudják mondani, hogy milyen gyakran használjam a vizes alapú YES-t, különösen  hüvelyi szárazság esetén és hogy esetenként milyen mennyiséget használjak? 
Nem igazán. Nem tudjuk, hogy milyen mennyiséggel érzi jól magát. Ez az,  amiért olyan sokat dolgoztunk, hogy megszerezzük az organikus minősítést- hogy biztosítsuk a korlátlan felhasználást, ami kellemes érzést nyújt a testének. A termékek tisztasága azt jelenti, hogy tökéletesen megfelelnek a mindennapi használat igényeinek és olyan gyakran alkalmazhatók, ahogy a helyzet kívánja.

Hogy alkalmanként milyen mennyiséget használjunk, az attól függ, hogy ön a vizes alapú YES-t hüvelyi hidratálóként használja, (olyan sokat vagy olyan keveset, amennyit igényel, -általában 3-5 ml-t alkalmanként) vagy szexuális síkosítóként. Szeretkezéshez többet kell használni, vagy többször ismételni.

Ha szeretkezés közben irritációt érez, próbálja meg kombinálni, először az olajos alapút, majd rá a vizes alapút, mivel ez nagyobb védelmet és hosszabb hatást eredményez. Valójában azon múlik, hogy a teste hogyan reagál, milyen fokú a hüvelyi szárazság, és hogy mennyit használ és milyen gyakran.

Megtudhatnám, hogy milyen összetevőkből állnak a YES termékek, és azok miért sokkal jobbak nekem?

Valamennyi YES termék igazoltan organikus (bio) ami garanciát jelent a termék tisztaságára vonatkozóan. Ez egyben biztosítékot jelent önnek arra, hogy nincs benne ismeretlen, elhallgatott vagy káros hatású összetevő. Kérjük, tanulmányozza cégünk politikáját az összetevőkkel kapcsolatban. 

YES vizes alapú:
Aqua (Víz), Aloe barbadensis (Aloe Vera)*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar Gumi)*, Ceratonia siliqua (Szentjános kenyér)*, Linum usitatissimum (Lenmag kivonat)*, Xanthan Gum, Citric Acid, Potassium sorbate, Phenoxyethanol,
 

YES olajos alapú:
Butyrospermum Parkii (Shea Vaj)*, Prunus Dulcis (Édes Mandula Olaj)*, Helianthus Annuus (Napraforgó Olaj)*, Theobroma Cacao (Kakaó Vaj)*, Cera Alba (Méh Viasz)*, Natural Tocopherols (Vitamin E)
*organikusan termelt összetevők.

Összehasonlítva a forgalomban levő, hagyományos síkosítókkal és  hidratálókkal, mint  KY Jelly, Durex Play, Sylk, Replens or Astroglide a Yes  termékek azért  jobbak, mert bizonyos összetevőket nem tartalmaznak.
 

A YES termékek nem tartalmaznak:
Kőolajszármazékokat (sűrű olajokat, mint a petrolatum, amely bevonja a bőrt)
Parabeneket (bőrirritáló anyagok, melyek rákot is okozhatnak)
Ismert bőrirritáló anyagokat
Grapefruitmag-olaj kivonatot (Svájcban betiltották, mert gyakran a parabenekhez hasonlóan viselkedik)
Glicerint  (Gombás fertőzést okoz, irritálja és ragacsossá teszi a bőrt)
Hormonokat (emlőrák gyógyulási fázisában is biztonságos, hormonális hatás elkerülhető.)
Szilikont  (bevonja a bőrt, és kifejezetten nehéz lemosni)
Propylene glikolt (sejtfalkárosító, a kémiai anyagokat átjuttatja a sejtfalon  a véráramba)
A YES termékek ugyanakkor tartalmaznak  organikusan termelt és előállított, bőrgyógyító és bőrtápláló tiszta növényi kivonatokat. Miért akarna régimódi, szintetikus, kémiai síkosítót használni egy különösen érzékeny testrészre, ha van természetes, tiszta alternatíva is?  Kémiai anyagok az Ön ‑Korona Ékszerein? - inkább ne!
Hisszük, hogy a Yes termékek a legbiztonságosabbak a piacon a világ bármely pontján.

Milyen tartósítószereket tartalmaznak a YES termékek? Miért  azokat használják?
Az olajos-alapú YES nem tartalmaz tartósítószert, csak az E vitamint, mint antioxidánst, amely megnyújtja a lejárati időt.
A vizes-alapú YES kétféle tartósítószert tartalmaz.  Mindkettő előfordul a természetben, de mindkettőt szintetikusan állítják elő. Ezek a  Phenoxyethanol és a K-sorbate. Meg kell vásárolnunk a szintetikus összetevőket, mivel állati összetevőket nem használunk, és mivel nem találunk a kereskedelemben kapható növényi kivonatokat. Ezeket  az amerikai élelmiszerügyi hatóság (FDA), és a UK/EU testületei engedélyezték mind élelmiszerek mind kozmetikai cikkek tartósítására, ugyanúgy, mint a mi organikus engedélyezőnk, a Soil Association. A mai napig nem találtunk olyan természetes  tartósítószert, amely biztonságos, nem irritál és hatásos.  Megfelelően használva (kevesebb mint 1%), mindkettő kitűnő tartósítószer anélkül, hogy irritálnák a bőrt, vagy egyéb aggodalom felmerült volna velük szemben.  Tekintve, hogy nem tartalmaznak a bőrt átjárhatóvá tevő Propylene glikolt, ezek nem kerülhetnek be a véráramba. A YES termékek nem tartalmaznak ilyen anyagokat.

Gyakran felteszik nekünk a kérdést, hogy miért használunk tartósítószereket a natúr termékeinkben, amikor egyébként arra törekszünk, hogy a termékek annyira természetesek legyenek, amennyire csak lehetséges. Sajnos, valamilyen tartósító szer mindig szükséges lesz a vizes-alapú készítményekbe. A víz az élet alapja, amely tartalmaz baktériumokat, és gombákat. A tartósítószerek nélkül készült vizes alapú termékeknek nagyon rövid a lejárati ideje, így még hűtve is (gondoljon a tejre vagy a narancslére) hamar megromlanak. Tartósítás nélkül, még a nagyon tiszta körülmények között előállított termékek is veszélyessé válhathatnak az egészségre. Ezért tartósítjuk termékeinket, hogy hosszabban eltarthatók és az Ön védelme érdekében higiénikusak legyenek. 

Készítményeink gyógyászati segédeszközként vannak regisztrálva, így a legszigorúbb tartósítási szabályoknak is megfelelnek. 

Ha elolvassa az összetevőket, (www.yesyesyes.hu) látni fogja, hogy folyamatosan keressük a természetes és hatásos tartósítószereket.

Ezt találja:
A tartósítás és a termék tisztasága alapvető feltétel. Megvizsgálva  valamennyi kereskedelemben kapható természetes és ‑természetes tartósítási módszert, egy sem felelt meg feltételeinknek a  megbízhatóság és a biztonságosság tekintetében.  Például a grapefruitmag kivonat kis töménységben is irritálja a szemet. Végül a vizes-alapú YES számára egy természetes és egy mesterséges tartósítószer kombinációját választottuk, hogy megfeleljen a követelményeinknek.
Az Egyesült Királyságban a Soil Assiciation mindkét YES készítményt ellenőrzött organikus(bio) termékké minősítette. Ez alátámasztja  cégünk politikáját az összetevők tekintetében, amennyiben csak ellenőrzött(finom) tartósítószereket használunk(pl.nincs paraben).
A YES az egyetlen elérhető ellenőrzött organikus(bio) síkosító a világon. A YES a legtisztább és legtermészetesebb síkosító és hüvelyi nedvesítő szer. Az egyik legfontosabb dolog a YES tekintetében, hogy a tisztaságot NEM kellett feláldozni a minőség oltárán. http://www.yesyesyes.org/testimonials.htm

Nem tudom, hogy melyik síkosítót rendeljem, valamint szeretném tudni  hogy  mi a különbség a vizes alapú és az olajos alapú YES között?
A vizes alapú  és az olajos-alapú YES a hatásában különbözik:
A vizes alapú YES kiemelkedő síkosító és hüvelyi nedvesítő. A vizes alapú YES növényi polimerekkel működik, melyek megkötik és a bőrhöz juttatják a vizet. Ezek finoman elengedik a vizet a szövetekbe és dehidratálják azokat. Ez visszaállítja a hüvelynyálkahártya korábbi rugalmasságát és nedvességét. A vizes alapú  YES ellenőrzött organikus termék, ami azt jelenti, hogy bizonyítottan természetes és organikus(bio). Napi használata a hüvely és a pénisz szárazsága ellen biztonságos, valamint kitűnő intim síkosító (hihetetlenül természetesnek tűnik, íztelen, szagtalan,  nem ragad). A vizes alapú YES ph-ja egyezik a hüvely ph-jával,  így helyre tudja állítani a tipikus hüvelyi környezetet. A tipikus hüvelyi flóra (Lactobacillus) olyan környezetet jelent, amely természetesen gátolja a Candida szaporodását,  ill egyéb nemkívánatos  gombás  vagy bakteriális fertőzéseket. A vizes alapú YES használható óvszerrel, természetes érzést biztosít és jobb mint a régimódi szintetikus síkosítók.

Mi mást kívánhatna még? Talán valami olyat, ami tovább tart mint a vizes alapú síkosító?
Igen, van olajos alapú is. Az olajos alapú YES olyan olajokat és vajakat tartalmaz, melyek táplálják és ápolják a bőrt. Az olajos alapú YES más érzést biztosít, más a hatása. Ez egy hosszan tartó síkosító, amely táplálja a bőrt, DE nem tudja dehidratálni vagy nedvesíteni a szöveteket, mivel nem tartalmaz vizet. Ellentétben a szintetikus olajokkal (Szilikon: dimethicone vagy  cyclomethecone and Petroleum lepárlási termékek: vaseline vagy petrolatum)  amelyek simítják a bőrt, nehéz őket lemosni, az olajos alapú Yes-ben található növényi olajok és vajak finoman felszívódnak és a kiszáradt szöveteket rugalmasabbá teszik.
Az olajos alapú YES szobahőmérsékleten  sűrű  krém, testhőmérsékleten pedig  kellemes, sima folyadék.  A szoba hőmérsékletétől függően esetleg használat előtt a kézben fel kell melegíteni. Ha igazán hideg van, esetleg nehezen jön ki az üvegből.
 

Az olajos-alapú YES óvszerrel nem használható, minden olaj (természetes vagy mesterséges) oldja a latexet ami ellenjavallja az óvszer használatát.
Az olajos-alapú YES kiváló masszázshoz,  amely a bőrt rugalmassá  és egészségessé teszi. Kakaóvaj tartalma miatt enyhe csokoládé íze van.
Együtt alkalmazva (az olajos alapú YES először, utána a vizes alapú),  extra védelmet, valamint kifejezett, hosszan tartó, nagy élménnyel járó síkosságot biztosítanak.

Szenvedek a hüvelyi szárazságtól, olyan hüvelyi nedvesítőt keresek, amely csökkenti a diszkomfort érzésemet, és amelyiket szeretkezéskor is használhatok. Megtudhatnám, melyik lenne számomra a legjobb készítmény? 
Mind a vizes alapú, mind az olajos alapú YES segít a fájdalmas közösüléskor  és  hüvelyi szárazság esetén, Nem gyógyítják a hüvelyi szárazságot vagy atrófiát, de jelentősen csökkentik a tüneteket. 
A vizes alapú és az olajos alapú YES testvér termékek, használhatók egyenként vagy együtt, attól függően, hogy mit igényel a teste. Különbözőek, de  hatásuk tekintetében kiegészítik egymást:
Ha Ön hüvelyi nedvesítőt (gyakori használatra) és intim síkosítót keres, azt ajánljuk, hogy először a vizes-alapú Yes-t próbálja ki.
Szeretkezéskor a legjobb védelem érdekében  mindkét termék együttes használatát javasoljuk. (olajos-alapú YES először, utána  a vizes-alapú). Ez a kombináció erőteljes síkosítást  biztosít  az olajos-alapú YES-nek köszönhetően, míg a tetejére kent vizes alapú YES maximális síkosságával  hosszan tartó szeretkezést tesz lehetővé. A vizes alapú YES így nem szívódik fel olyan gyorsan, így mindkét partner élvezheti a természetes síkosítás élményét, anélkül, hogy rendszeresen újra kellene kenni.

A keresés nem hozott eredményt.