Gráptó: önismereti magányos- és társasjáték

Májusban második kiadás!

Különleges, egyedi készítésű és sorszámozású önismereti játék. Várható második, továbbfejlesztett kiadás: 2022 május.
A játékhoz tartozó FB csoportban  további gyakorlatok, információk. Ez pedig a játékfejlesztő honlapja.

Ingyenes szállítás 18.000 Ft feletti rendelésnél GLS futárral, GLS és PickPack pontra.
Pénzvisszafizetési garancia Termékeinkre 15 napos visszavásárlási garanciát adunk.
Segíthetünk? Rendelését telefonon is leadhatja, munkanapokon 8-17 óráig. 06 20 432 5979

Beszélgetésindítónak, emlékek felidézésére vagy önismereti munkára egyaránt hasznáálhható. Foglalkoztat egy kérdés?  Meg szeretnél érteni egy visszatérő mintát, szituációt?  Elakadtál?  Szeretnéd más fényben látni önmagad, vagy egy bizonyos helyzetet, kapcsolatot?  Szeretnétek ketten együtt rátekinteni egy visszaköszönő játszmára vagy többen egy csoportdinamikával foglalkozni?  Vagy “csak” simán minden érdekel, ami önismeret? Akkor a gráptó pont neked, nektek való!

Ezt a játékot egyedül, kettesben vagy akár nagyobb társaságban is lehet játszani könnyedén vagy elmélyülve. A fényképek megválogatása után gyerekekkel is izgalmas beszélgetésindító lehet.

A játék alapja a Biográfiai Munka eszköztára, ennek a spirituális önismereti útnak egyéni és csoportos tapasztalatai inspirálták, de bárki játszhatja: semmilyen előképzettséget nem igényel. A játék teret ad a szabad akaratnak, a fantáziának, a kreativitásnak, a kapcsolódásnak elsősorban önmagaddal, de az életed  többi  szereplőjével és eseményével, ahogyan az emlékeiddel, vágyaiddal, félelmeiddel is. Az, hogy milyen mélységig mész el, csakis rajtad múlik: a te döntésed, illetve, ha többen játsszátok, közös megállapodás kérdése is. Minél világosabban megfogalmazott kérdéssel, és minél nyitottabban játszol, annál több inspirációhoz juthatsz.
Ebben az útmutatóban pár lehetőséget olvashatsz arról, hogy egyedül, kettesben, vagy többedmagaddal hogyan használhatod, de te is szabadon továbbfejlesztheted, és a dedikált fórumon megoszthatod a javaslataidat, tapasztalataidat, kérdéseidet. A leírásban szereplő verziók: 

  • folyondár egyedül vagy többen
  • mozaik egyedül vagy többen
  • sárga spirál
  • színes spirál

A doboz tartalma: 1 kézzel festett filc játéklap, 1 fa dobókocka, 1 dodekaéder, 80 kérdés- és 120 fényképkártya dobozkákban, és az útmutató.
A játéklap nyers, sárga és zöld színű lehet. Egyelőre minden színből van, ezért - ha van preferenciád - kérlek, a megjegyzésbe írd be, hogy melyiket kéred.
Minden egyes játék – a fakocka és a dodekaéder kivételével – egyedi, kézzel készített. A nyomdai munkálatokat helyi kisvállalkozó végezte.
Szeretettel készült.

 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk!
gyártó
egyéb
Származási ország
Mo
Ajándék termék
Nem
A véleményírás nem elérhető. Tapasztalatát, értékelését csak ahhoz a termékhez írhatja meg, amelyet korábban megvásárolt webáruházunkban.

Szállítási díj:

- 18.000 forint számla végösszeg felett INGYENES

 8.000 – 18.000 forint számla végösszeg között 990 Ft

8.000 forint számla végösszeg alatt 1.290 Ft

Szállítási idő:

- szállítás várható ideje 2-3 munkanap;

Előfordulhat, hogy egy megrendelést váratlan készlethiány miatt nem tudunk teljesíteni, így abban az esetben, ha a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, azt minden esetben jelezzük a megrendelő ügyfélnek telefonon vagy e-mailben.

Szállítási módok:

- FUTÁRRAL: GLS futárszolgálattal vagy saját futárral vagy a környezettudatos, +csomagolásmentes bioGOzero futárszolgáltatásunkkal a megrendelő címére

Pick Pack Pontra

- személyes átvétellel Pilissszentlászlón telefonon egyeztetett időpontban.


Fizetési feltételek, vételár:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.  

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

- Bankkártyával rendeléskor a honlapon
Átutalással a MagNet Banknál vezetett számlaszámra: 16200151-18548839 
- Utánvét: Ön a  futárnak az átvételkor fizeti ki a vételárat
 

Súlyhatár: 30 kg / csomag