Antropozófia

 1. A koronavírus-válság megértése és kezelése

  2 900 Ft

  Michaela Glöckler, Andreas Neider, Hartmut Ramm könyve "A koronavírus-válság megértése és kezelése - Segítség az értelmezéshez és orvosi-terápiás javaslatok antropozófus szemmel"

  "​Mit akar nekünk vajon mondani a koronaválság? Hogyan jöhetett létre, milyen tanulságokat tudunk levonni belőle, hogyan látjuk mindezt természettudományos, orvosi, történelmi, társadalompolitikai és kozmikus összefüggéseiben? (...) Aki jobban meg szeretné érteni, hogy valójában mi is ez az egész SARS-CoV-2, miért éppen most jelent meg nálunk ez a pandémia, továbbá milyen lehetőségek és esélyek nyílnak meg ezáltal számunkra, azt arra biztatjuk, hogy olvassa el ezt az igazán izgalmas könyvet." - idézet Anette Bopp előszavából.

  Közösségek, csoportok 30%-nál magasabb árkedvezménnyel rendelhetik meg a 10 példányos csomagot a könyvből ezen a linken. 

  Német nyelvről fordította: Ember Zsófia, Monori Dóra. A Michaela Glöckler által írt fejezet fordításának első verzióját Rácz Rita Cecília készítette.
  Lektorálás: Sárközy Ágota
  Szakmai lektorálás: Dr. Kiss Eszter
  A magyar kiadásért felelős: Dr. Tóthfalusi Anna 
  A könyvet a Merkúr Gyógyító-Mozgás Egyesület támogatásával a Bionivo Kft adja ki a második, nyár elején megjelent kiadás alapján. 
  Nyomdai munkák: Gestalt Team

  ... Tovább
 2. Egészségesen felnőni a digitális médiaeszközök világában

  db
  2 900 Ft

  A jelenlegi helyzetben egyre aktuálisabb témájú médiakalauz második, javított, további magyar referenciákkal, QR kódokkal kiegészített kiadása.
  Szeretettel ajánljuk a könyv előszavát író Vekerdy Tamás emlékének.

   

  ... Tovább