Logona növényi hajfesték por - natúrbarna

100 g

2 910 Ft

Középszőkétől a világosbarna hajszínig ajánlott. A természetes alapanyagokból álló festék tartósan és kímélően színezi a hajat. Az eredmény: élénk szín, ragyogó és dús haj.

Ingyenes szállítás 18.000 Ft feletti rendelésnél GLS futárral, GLS és PickPack pontra.
Pénzvisszafizetési garancia Termékeinkre 15 napos visszavásárlási garanciát adunk.
Segíthetünk? Rendelését telefonon is leadhatja, munkanapokon 8-17 óráig. 06 20 432 5979

Középszőkétől a világosbarna hajszínig ajánlott. A természetes alapanyagokból álló festék tartósan és kímélően színezi a hajat. Az eredmény: élénk szín, ragyogó és dús haj.
 
A Logona-Kosmetik növényi hajfestékek olyan természetes alapanyagokból tevődnek össze, mint amilyen az ellenőrzött biotermesztésű henna, a különböző füvek, gyümölcsök, vagy a fakéreg, növényi bőrápoló anyagokkal - mint a búzaprotein vagy a jojobaolaj - kombinálva. Nem tartalmaznak szintetikus színező-, illatosító- és tartósítószereket, sem egyéb vegyi anyagokat.

A Logona hajfestékek tartósan és kímélően színezik a hajat. Nem hatolnak be a hajszálak szerkezetébe, mint a vegyi festékek, nem támadják meg a haj szerkezetét és természetes festékpigmentjeit, hanem az Ön természetes hajszínével kombinálva védőréteget képezve rakódnak le minden egyes hajszálon. A Logona hajfestékekkel árnyalhatja vagy erősítheti természetes hajszínét, egy egészen új hajszínt hozhat létre, esetleg egyes tincseket színezhet meg. Az eredmény: élénk színek, ragyogó és dús haj.
 
Fontos: ősz haj festésére nem alkalmas.
 
Próbatincs festése: A növényi hajfestékek színhatása összekapcsolódik az Ön hajának természetes színével, szerkezetével, így egy olyan színt hoz létre, amely a szabványok szerint nem osztályozható. A vékonyabb szálú, finom, világosabb haj sokkal gyorsabban és intenzívebben színeződik, mint az erősebb szálú, sötétebb árnyalatú haj. Ha meg akarnak bizonyosodni arról, hogy a keletkező hajszín megfelel az elképzeléseiknek, ajánlatos egy hajtincset próbaképpen megfesteni. A próbatincset lehetőleg arról a helyről válasszuk, ahol legvilágosabb vagy legőszebb a haj. A próbatincs festésére keverjen össze mintegy kávéskanálnyi festékport kb. 30 ml forrásban lévő vízzel vagy teával az alábbiakban leírtak szerint.
 
A hajfestéshez szükséges kellékek:
- 1 doboz (100 g) Logona növényi hajfesték (a doboznyi mennyiség vállig érő haj egyszeri megfestésére elegendő)
-Tál vagy edény
-Habverő vagy villa a massza keveréséhez
-Kb. 300 ml forrásban lévő víz (vagy fekete tea)
-Arckrém, hogy védjük a homlok és arc részeit a festék okozta elszíneződéstől (pl.: Logona mandula vagy avokádó arcápoló krém)
-Vatta a krémmel bekent arcfelületek letakarására
- 1-2 elhasznált, selejtezésre ítélt törölköző a ruházat letakarására
 
A festék kikeverése: A növényi hajfestéket és a forrásban lévő vizet keverje sűrű péppé. Egy doboznyi festékhez kb. 300 ml forrásban levő víz szükséges. A szín intenzitását fokozhatja, ha víz helyett fekete teát alkalmaz. A haj előkészítése a festéshez: A növényi hajfestéket alkalmazhatja száraz és nedves hajra egyaránt. A kikevert pép jobban elosztható száraz hajon, de ha előzőleg hajsprayt vagy hajlakkot használt, akkor mossa meg a haját. Festés előtt ne használjon hajbalzsamot, hajkúra-szert, mert ez esetben a haj nem festhető megfelelően. A festés ideje alatt óvja a ruháját a vállára terített törölközővel és használja a dobozban található védőkesztyűt.
 
A festék felvitele a hajra: A festékmasszát hagyja kicsit hűlni, de még melegen vigye fel a hajra tincsenként egyenletesen elosztva. A bőrre került festéket távolítsa el. Javaslat: A homlok és az arc hajtő közelében lévő részeit megóvhatja a színeződéstől, ha egy zsírosabb krémmel bekeni, majd vattacsíkot helyez rá. A festék egyenletes felvitele után takarja le a hajat a dobozban található hajsapkával, majd csavarjon köré egy törölközőt. (A sapka alkalmazása intenzívebbé teszi a hajfestés folyamatát.)
 
Hatóidő: A növényi hajfestékek hatóideje 15-120 perc, tehát akár 2 teljes órán át a hajon maradhat. Vékony szálú, világosabb és ritkább haj esetében a hatóidő sokkal rövidebb, mint a sűrű, sötét, vastag szálú haj esetében. A próbatincs megfestése azért is szükséges, hogy általa megállapíthassuk az optimális hatóidőt. A tájékoztatón található egy ábra az ajánlott hatóidők feltüntetésével.
 
Utókezelés: A hatóidő leteltével alaposan öblítse le a hajat, majd mossa meg egy kímélő samponnal. E célra ajánljuk a körömvirág-sampont, csalánsampont vagy a három színápoló Logona-sampon egyikét. A szőke, vörös-barna és a barna-fekete Logona színápoló samponok színező növényi kivonatokat tartalmaznak. Segítenek a festett hajszín megőrzésében és tartósan ápolják a hajat. A ter mészetes hajszínt is fölfrissítik, de a festést-színezést nem helyettesítik. Hogy a haj könnyen fésülhető legyen, alkalmazhat hajöblítő szert vagy hajkúrát. (Pl. Logona hajápoló-öblítőt vagy Seide intenzív hajkúrát). Ezután a szokásos módon szárítsa és fésülje át a hajat.
Javaslat: A festés közben a bőrre jutó festék okozta elszíneződés rövid időn belül magától eltűnik. Azonnal eltűntethető azonban citromlé és növényolaj keverékével.
 
Fontos:
-Ha a fejbőrön bőrsérülés van, a hajfesték nem alkalmazható.
-A Logona-Kosmetik növényi hajfestékeknek nincs színtelenítő hatásuk.
-A Logona-Kosmetik növényi hajfestékek nem alkalmasak szempilla- illetve szemöldökfestésre.
-A megmaradt festékmassza nem tárolható.
-Ha szintetikus hajfestéssel festett haj vagy színezett hajra alkalmazza a Logona növényi hajfestéket, próbálja ki előbb egy próbahajtincsen.
-Az aranyszőke színárnyalat a festék kikeverésekor élénkvörös lesz. Ennek oka a festékporban található hibiszkuszlevél, ami a végső színhatást nem befolyásolja.
-A fekete hajfestéket csak sötétbarna vagy feketés hajra alkalmazza, mert egy világosabb hajszínen zöldes vagy kékes színt eredményez.
- A szahara árnyalatot maximum 30 percig hagyja hatni, hogy elkerülje a nemkívánatos vörös hajszín létrejöttét.
 
Valamennyi Logona hajfesték tartalmazza az alábbi összetevőket: alginát, búzaprotein, jojobaolaj, illóolaj-keverék, henna, semleges henna, bengekéreg, dióhéj, indigólevél, hibiszkusz, rebarbara gyökér, ratanhia-gyökér, kávé, kurkuma, céklarépa kivonat.
 
JÓ TUDNI: A Logona növényi hajfestékek a haj minőségétől függően többszöri alkalmazás után tartós festést biztosítanak. Ezek nem hajszínezők, amelyek kimoshatók a hajból. De itt is érvényes az alapelv: ahogyan egyéni és sajátos árnyalat keletkezhet a természetes eredeti hajszín és a Logona hajfesték összhatásából, ugyanígy egyéntől függő a festés tartóssága is. Tipp: A festés intenzitását fokozhatja, ha többször, rövidebb időközökben megismétli a festést. Mivel a növényi festés az oxigén hatása által utólagosan stabilizálódik (rögzül), két festés között legalább 12 órának kell eltelnie.
 
A növényi hajfestékek keverése: A Logona növényi hajfestékek egymással keverhetőek. A vörös és barna színek keverésével e színskálán belül az összes elképzelhető árnyalat létrehozható. A feketével sötétíthető a dióbarna-gesztenye, a marónibarna és a mahagóni árnyalat. Legjobb, ha kezdetben 10 % a 90 % - hoz arányban elegyíti a feketét az alapszínnel, a későbbi festések alkalmával fokozatosan emelhető a fekete festék részaránya 30 %-ig. Ennél több feketét azonban ne keverjen hozzá, mert a nála világosabb árnyalatokat a fekete lefedi. Az aranyszőke és a szahara elegyítésével igen sok árnyalat hozható létre az aranytól a vörösig terjedő színskálán.

Hajfesték színek

aranyszőke
dióbarna gesztenye
fekete
gesztenyebarna
henna natúrvörös
lángvörös
mahagóni
natúrbarna
szaharaszőke
sötétbarna
 
Növényi hajfestékek és tartós hullám (dauerolt haj): Bár a lúgos tartóshullámmal kezelt haj jól viseli a növényi hajfestékkel történő színezést, egy savas dauerszer és a növényi festékek kombinációja esetén megtörténhet, hogy a festék, illetve a dauerszer egyidejűleg nem tudja kifejteni hatását, egyiküket a haj nem fogadja el. Ezért ajánlott, hogy a hajfestésre csak a tartóshullám alkalmazása után kerüljön sor.
 
BDIH és NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum

Logona növényi hajfesték por - natúrbarna összetétele:

INGREDIENTS: (INCI)

Algin, Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Parfum (Essential Oils), [+/-Lawsonia Inermis (Henna)*, Cassia Auriculata (Cassia), Juglans Regia (Walnut Shell Powder), Indigofera Tinctoria (Indigo Leaves), Indigofera Argentea (Indigo Leaves), Hibiscus Sabdariffa (Sudanese Tea), Rheum Undulatum (Rhubarb Root), Krameria Triandra (Rhantany Root), Coffea Arabica (Coffee), Curcuma Longa (Curcuma Root), Beta Vulgaris (Beet Root,]

Bestandteile:

Alginat, Weizenprotein Jojobaöl*, Mischung ätherische Öle, [+/- Henna*, Cassia, Walnußschalen, Indigo, Hibiscus, Rhabarberwurzel, Rhataniawurzel, Kaffee, Kurkuma, Rote Beete,]

*aus biologischem Anbau

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk!
gyártó
Logona
Kiszerelés

100 g

Ajándék termék
Nem
A véleményírás nem elérhető. Tapasztalatát, értékelését csak ahhoz a termékhez írhatja meg, amelyet korábban megvásárolt webáruházunkban.

Szállítási díj:

- 18.000 forint számla végösszeg felett INGYENES

 8.000 – 18.000 forint számla végösszeg között 990 Ft

8.000 forint számla végösszeg alatt 1.290 Ft

Szállítási idő:

- szállítás várható ideje 2-3 munkanap;

Előfordulhat, hogy egy megrendelést váratlan készlethiány miatt nem tudunk teljesíteni, így abban az esetben, ha a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, azt minden esetben jelezzük a megrendelő ügyfélnek telefonon vagy e-mailben.

Szállítási módok:

- FUTÁRRAL: GLS futárszolgálattal vagy saját futárral vagy a környezettudatos, +csomagolásmentes bioGOzero futárszolgáltatásunkkal a megrendelő címére

Pick Pack Pontra

- személyes átvétellel Pilissszentlászlón telefonon egyeztetett időpontban.


Fizetési feltételek, vételár:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.  

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

- Bankkártyával rendeléskor a honlapon
Átutalással a MagNet Banknál vezetett számlaszámra: 16200151-18548839 
- Utánvét: Ön a  futárnak az átvételkor fizeti ki a vételárat
 

Súlyhatár: 30 kg / csomag

-0%
Normál ár: 1 091 Ft Akciós ár: 1 090 Ft
-9%
Normál ár: 3 200 Ft Akciós ár: 2 900 Ft
-6%
Normál ár: 1 690 Ft Akciós ár: 1 590 Ft
-20%
Normál ár: 1 590 Ft Akciós ár: 1 269 Ft
-14%
Normál ár: 3 500 Ft Akciós ár: 3 000 Ft
-10%
Normál ár: 1 990 Ft Akciós ár: 1 790 Ft
-14%
Normál ár: 3 500 Ft Akciós ár: 3 000 Ft
-10%
Normál ár: 3 700 Ft Akciós ár: 3 330 Ft
-5%
Normál ár: 1 570 Ft Akciós ár: 1 490 Ft
-3%
Normál ár: 1 740 Ft Akciós ár: 1 695 Ft
-6%
Normál ár: 1 490 Ft Akciós ár: 1 395 Ft
-9%
Normál ár: 1 090 Ft Akciós ár: 990 Ft