Annemarie Börlind

Olyan tisztán, ahogy a természet engedi

Ökológia és csúcstechnológia jól megférnek egymással, amint az Annemarie Börlind kozmetikumok bizonyítják. A jelenleg 80 esztendős alapító, Annemarie Lindner igazi úttörője a biokozmetikának, korát jóval megelőzve kezdett a témával komolyan foglalkozni.

Az 1959-ben alapított cég a világ egyik piacvezetője csúcsminőségű, exkluzív biokozmetikumok terén, amelyek nélkülöznek minden egészségi és ökológiai szempontból nemkívánatos összetevőt. Hatásmechanizmusuk a bőr életfunkcióinak gyengéd és természetes javításán alapul, összhangban az egyes bőrtípusok sajátosságaival.

A cég negyven év szakmai tapasztalataival a háta mögött, ma is innovatív módon, a legfinomabb növényi alapanyagokból dolgozik, a hatásvizsgálatoknál nem hagyatkozva állatkísérletekre.

 

A Börlind kozmetikumok gyártásához használt növények ökológiai termesztésből származnak, a kész termékeket a német Neuform szervezet ellenőrzi. A Börlind-termékek rendszerint az élvonalban szerepelnek az ÖKO-TEST magazin vizsgálatain. A reformhaus-biohálózat idén sokadik alkalommal Börlind-terméknek ítélte az Év Kozmetikuma címet.

 Az ökologikus szemlélet iránti elkötelezettség mellett a háttérben álló rendkívül magas szakértelem teszi a Börlind termékeit kiemelkedővé.

Tevékenységéért és tudományos kutatómunkájáért Annemarie Börlind 1999-ben elnyerte Baden-Württemberg tartomány innovációs díját. Jelenleg két szépségfarmot is üzemeltetnek, saját termékeiken alapuló szépségápolási, fitness- és egészségprogramokkal.

A termékskála a legrövidebben így jellemezhető: Minden bőrtípusnak a megfelelő bőrápoló programot, minden ápolási igénynek a megfelelő terméket.

Az Annemarie Börlind egy olyan szépségápolási rendszer biztonságát kínálja, amelynek termékeit állandóan ellenőrzik a bőrkímélő hatás szempontjából is. Ezeket a vizsgálatokat kizárólag önkéntes alanyokon végzik, állatkísérleteket nem folytatnak.

A dermatológiai vizsgálatok és a felhasznált természetes alapanyagok kiváló minősége garantálják minden egyes termék hatékonyságát és optimális bőrbarát jellegét. A gyógynövény-kivonatok szigorúan ellenőrzött biotermesztésből származnak, maguk a termékek nagy hatásfokú vitaminokkal készülnek, és nem tartalmaznak mesterséges tartósító-, szín- és illatanyagokat.

Annemarie Börlind a bevált hagyományokat a legújabb ismeretekkel ötvözve folytonosan új dimenziókat nyit a természetes bőrápolás területén.

Olyan tisztán, ahogy a természet engedi.

Annemarie Lindner Oscar

A természetes kozmetikumok 1980 óta ismertek az Egyesült Államokban. Az akkoriban használt bizonytalan eredetű összetevőkkel, konyhai kotyvasztással előállított készítmények aligha feleltek volna meg a természetes kozmetikumok mai magas követelményrendszerének.

Lindner asszony forradalmian újat hozott ezen a területen. Saját kutató laboratóriumban minden egyes termékösszetevőt szigorú vizsgálatnak vetnek alá majd önkénteseken tesztelik hatékonyság és bőr-kompatibilitás szempontjából.

2005 szeptemberében Annemarie Lindner asszony, az Annemarie Börlind termékek megalkotója- életművének elismeréseként- érdemelte ki Amerikában a natúrkozmetikai ágazat "Oscar"-ját, a Natural Legacy Award díjat ( Természetes Örökség Díj). 

 

A keresés nem hozott eredményt.