Argital

Az Argital cég 1979-es alapítása után néhány év leforgása alatt a zöld agyag alapú biokozmetikumok világpiacának vezetője lett. Üzleti filozófiája szerint csak olyan termékek állíthatók elő, amelyek  az ember egészségét és a környezet integritását maximálisan figyelembe veszik. A szellem, lélek és test harmóniája, az antropozófiából származó inspirációk -akárcsak a Dr. Hauschka és Weleda esetében- az Argital működésében is fontos szerepet játszanak. A készítmények az alábbi minősítésekkel rendelkeznek: BDIH, DEMETER, ICEA, LAV, VEGANOK, ECOCONTROL UNI EN ISO 9001:2008.  Az ARGITAL tartósítószermentes biokozmetikumok tengeri zöld agyag, gyógynövények, és gyógyító méhtermékek felhasználásával készülnek.

 1. Argital Allergénmentes Vadárvácska arckrém

  50 ml
  4 190 Ft

  Tartósítószermentes

  Az Allergénmentes vadárvácska arckrém egyedülálló és innovatív termék. Mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, ápolják, selymessé teszik a bőrt. Az olívaolaj tápláló hatású, a körömvirág-kivonat pedig nyugtatja a bőrt. Az Allergénmentes vadárvácska krém nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezértkülönösen ajánlott vegetariánusok és vegánok számára.

  ... Tovább
 2. Argital allergénmentes vadárvácska arctej 100ml

  100ml
  5 490 Ft

  Az allergénmentes vadárvácska arctisztitó tej egy innovatív termék, mely mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre. Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, selymessé teszik a bőrt. A jojoba olaj puhítja, táplálja a bőrt, a körömvirág- és kamillakivonat nyugtató hatású.

   

  ... Tovább
 3. Argital Bio szájmaszk- és légtisztító spray

  290 ml
  3 860 Ft

  A maszkok és a levegő tisztítására szolgáló spray hatékonysága  négy ténynek köszönhető: a növényi eredetű alkohol (a WHO rendelkezéseinek megfelelő) magas százalékos aránya biztosítja a tisztító, higienizáló hatást. A Zöld agyag gél ezt a hatást erősíti, ill. a zöld agyagban található réz védő és fertőtlenítő tevékenységet végez. A tizenötféle illóolaj keveréke a kellemes illaton túl további hatékony tisztító hatással rendelkezik.

  ... Tovább
  ÚJ TERMÉK!
 4. Argital finom tengeri zöld agyag gazdaságos kiszerelés

  2500
  4 680 Ft

  A mostani helyzetben hatékony segítséget nyújt méregtelenítő és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően a sokoldalúan alkalmazható finom zöld agyag. Részletes leírást a különféle pakolások készítéséről és egyéb felhasználási lehetőségekről a termékhez mellékelve találnak.

  ... Tovább
 5. Argital folyékony szappan

  250ml
  3 340 Ft

  Folyékony szappan búzacsíra és édesmandula olajokkal és zöld agyag géllel.

  Ajándék mosdókesztyűvel a készlet erejéig!

   

  ... Tovább
 6. Argital Növényi szappan zöld agyaggal és mandulaolajjal

  100 gr
  2 450 Ft

  A növényi szappan a tengeri zöld agyag és az értékes mandulaolaj összetevői miatt különösen alkalmas az érzékeny bőr ápolására.

  ... Tovább
 7. Argital Ránctalanító krém

  50 ml
  5 680 Ft

  Tartósítószermentes

  Könnyen felszívódó, kellemes illatú, frissítő hatású és öregedést gátló krém

  Az Argital ránctalanító krém a természetes E-vitaminnak, F-vitaminnak és a zöld agyag gél magas kovatartalmának köszönhetően kifejezett ránctalanító és öregedést gátló (anti-aging) hatású készítmény. Minden bőrtípusnál alkalmazható ráncosodás, érett és igénybevett arcbőr esetén.

  ... Tovább
 8. Argital Szúnyogriasztó oldat

  90 ml
  3 900 Ft

  Argital Szúnyogriasztó oldat egy teljesen természetes eredetű készítmény, amely erős szúnyogriasztó (repellens) hatással rendelkezik.

  ... Tovább
 9. Argital Vérehulló fecskefű krém

  25 ml
  3 470 Ft

  Vérehulló fecskefű krém a tuja értékes illóolajával. Használható szemölcsök, szemölcsszerű bőrkinövések (kondilómák, hegyes függölyök) helyi kezelésére.

   

  ... Tovább