Érett bőr

Érett bőr

Reggeli ápolás


Tisztítás

Kezdje a napot ápoló arctisztítással. Ehhez nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel. Tegyen a kezébe a Dr.Hauschka Mélytisztító krémből, keverje el vízzel, és oszlassa el az arcán mindkét keze segítségével. Kezdje a homlokánál, majd fentről lefelé, belülről kifelé haladva nyomkodja be (ne dörzsölje!).

Nedvesítse be ismét a kezét és finoman nyomkodja újból bőrébe a Mélytisztító krémet. Ismételje meg ezt a folyamatot többször, és ne hagyja, hogy a készítmény időközben megszáradjon.

Végül távolítsa el a Mélytisztító krémet bő meleg vízzel, és a tisztítást hideg vízzel fejezze be, majd finoman törölje szárazra a bőrét. Így megmarad a bőr természetes hydrolipid köpenye. A Mélytisztító krém finomítja a pórusokat, támogatja a bőrkiválasztást és tisztítja az arcbőrt.


Erősítés, tonizálás

Permetezze a tisztítás után a Dr.Hauschka Arctonikot az arcára, nyakára, dekoltázsára és kezével - finom mozdulatokkal - nyomkodja be a bőrbe. Az Arctonik támogatja és szabályozza a bőrfunkciókat. Érezhetően felfrissíti és élénkíti a bőrt, és támogatást nyújt a nap folyamán jelentkező káros hatásokkal szemben.

Fokozott ráncképződésnél és a bőr növekvő szárazságánál a Dr.Hauschka Regeneráló szérum friss, feszes bőrérzetet kölcsönöz. Érezhetően enyhíti a szárazság okozta ráncokat és vonalakat. A bőrfunkciók megerősödnek és a bőr nedvessége szabályozódik.
Alkalmazás: reggelente tisztítás után egy pumpányi Dr.Hauschka Regeneráló szérumot az arcra, nyakra és dekoltázsra felhordani.

A Dr.Hauschka Arctonikkal történő együttes alkalmazása lehetséges. Ehhez az Arctonikot fújja az arcára és egy pumpányi Regeneráló szérummal együtt dolgozza bőrébe.
Nappali ápolás

Nappali ápolásként igényes, száraz bőr, fokozott ráncképződés esetén használjon Dr.Hauschka Regeneráló krémet. Támogatja a bőr formaerőit, ragyogó, puha és ápolt kinézetet kölcsönöz. A Regeneráló krém az érett bőr megváltozott igényei és a kevéssé életerős bőr számára lett kifejlesztve. A Regeneráló szérum kiegészítéseként jól alkalmazható.

Regeneráló krém helyett használhat Dr.Hauschka Rózsakrémet is nappali ápolásként. A felhámréteg egészséges megújulását segíti, csökkenti a pikkelyesedést és elszarusodást. Optimális zsír- és nedvességszabályozást eredményez, és erősíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr ellenálló képességét. Gazdag és védelmező nappali ápolás.

 

A Rózsakrém kiegészítéseként használhat Dr.Hauschka Arctejet. Segíti a bőr zsír- és folyadékfolyamatainak aktiválását.
 

Kiegészítő ápolás reggel

Szemkörnyék ápolása

A szemkörnyék területének nedvességmegőrzéséhez az Arctonik után egy kis mennyiségű Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrémet oszlasson el a szemkörnyéken az ujjbegyeivel finoman, belülről kifelé haladva. Nyugtató, frissítő és kiváló nedvességmegőrző hatással rendelkezik.

Vagy
Hordjon fel a szemkörnyék területére a Dr.Hauschka Arctonik után Dr.Hauschka Szemhéjbalzsamot, mint védelmező nappali szemkörnyékápoló készítményt. Ehhez vegyen a balzsamból egy rizsszemnyi nagyságú mennyiséget, és melegítse fel az ujjbegyei között. Oszlassa el az így keletkező viaszos filmréteget a szemkörnyék felső és alsó területén és ezt követően finoman nyomkodja be a szemzug belső részétől haladva kifelé.

 

A Dr.Hauschka Szemhéjbalzsam értékes növényi olajai, viaszai, gyógynövénykivonatai és a poralakú tiszta selyem növeli a szemkörnyék rugalmasságát, kisimít, véd a külső hatásoktól az. Így megelőzhető a szemkörnyék kipirosodása és a korai ráncképződés.

 

Ajakápolás

Ápolásra szoruló, száraz, repedezett és rossz vérellátású ajkak esetén használja a Dr.Hauschka Ajakkozmetikumot. Élénkíti, erősíti és kisimítja az ajkat. Különösen szélsőséges időjárási viszonyok között, pl. télen fejti ki védelmező hatását az aranysárga, gazdag balzsam.

Stiftformájának köszönhetően a Dr.Hauschka Ajakápoló stift praktikus útitárs. Ápolja és védi az ajkat a károsító környezeti hatásoktól anélkül, hogy függőséget alakítana ki. Gyenge fényvédelmet is biztosít (3-as faktor).
 
Nyak- és dekoltázs ápolása

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és a dekoltázson, és feszesíti a bőrt.
Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat.
 
Reggelente:


A reggeli tisztítást követően tegyen egy kis mennyiségű Regeneráló szérumot, azután a Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a bőrre.
A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal vigye fel, a dekoltázsra pedig középtől szét felé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

Zsírmentes éjszakai ápolás
 

Tisztítás

A tisztítás úgy történik, mint reggel a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel. A sminket előzetesen a Dr.Hauschka Tisztító tejjel és a Dr.Hauschka Kozmetikai szivaccsal könnyedén és kíméletesen távolítsa el. Nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel, oszlassa el a Tisztító tejet egyenletesen a benedvesített arcán, vizes kezeivel elegyítse kis körkörös mozdulatokkal, majd távolítsa el nedves kozmetikai szivaccsal.

Szemfesték eltávolításához tegyen Tisztító tejet a nedves vattakorongra.
 

Zsírmentes éjszakai ápolás

 

Kúraampulla Ápoló-hónap Intenzív kúra


Kúraampulla N
vagy
Kúraampulla S


évente 4-6 alkalommal
Arctonik
és/vagy
Regeneráló szérum


évente 2-4 alkalommal
Intenzív kúra 04
vagy
Intenzív kúra 05
évente 4 alkalommal

Esténként

Reggel és este

Reggel és este

 

 

Zsírmentes intenzív ápolás

1.hónap
Hordja fel tisztítás után 1-2 Dr.Hauschka Kúraampulla N tartalmát az arcára (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), valamint a nyakára és a dekoltázsára, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot. Ez a zsírmentes intenzív készítmény támogatja a bőr természetes megújulási ciklusát, normalizálja a zsír- és folyadéktermelést és szabályozza a bőr saját erőit.

Vagy
Érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr esetén hordja fel 1-2 Dr.Hauschka Kúraapmulla S tartalmát az arcra (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), nyakra, dekoltázsra és kezei segítségével finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot. Ez a zsírmentes intenzív készítmény szintén alátámasztja a bőr természetes megújulási folyamatait.

 

Tölgyfakéreg és gyöngy kivonat támogatja a bőr elhatároló- és ellenálló képességét. A gyógynövények és ásványok együttese megnyugtatja a bőrt, a vörösödések elhalványulnak. Érfalerősítő hatásának köszönhetően a Kúraampulla S megelőzi az erek további kitágulását.

A bőr megújulási ciklusának megfelelően a Dr.Hauschka Kúraampullákat 28 napon keresztül, rendszeresen az éjszakai ápolásnál kell alkalmazni. Ezen kívül azt ajánljuk, hogy mindenki annyi ampulla kúrát végezzen egy évben, ahányszor 10 éves. Pl. 40-50 éves korban évente 4-5 ampulla kúra javasolt.

 

Zsírmentes alapápolás

2.hónap
A 28 napos ampulla kúra befejezése után erősítse bőrét a tisztítás után Dr.Hauschka Arctonikkal és/vagy Regeneráló szérummal, mint zsírmentes alapápoló készítményekkel.
Zsírmentes intenzív kúra

3.hónap
Igényes, érett bőr esetén esténként a Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás után fújjon fel 4-5 pumpálásnyi Intenzív kúra 04-et az arcra, nyakra, dekoltázsra, és a folyadékot kezeivel finoman nyomkodja bőrébe. A készítmény támogatja a bőr egészséges funkcióit, erősíti és harmonizálja a bőr életerejét.

Vagy
Változó korban használjon a tisztítás után Dr.Hauschka Intenzív kúra 05-t (alkalmazást lásd fent). Segít, a változókori bőrváltozások - mint például pigmentációs zavaroknál vagy túlzott kivörösödés - szabályozásában, és harmonizálja a bőr vérellátását. Az Intenzív kúra 05 élénkíti a folyadékfolyamatokat.
Alkalmazás reggelente

Hordjon fel a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás után kb.4-5 pumpálásnyi Dr.Hauschka Intenzív kúra 04-et vagy 05-t a Dr.Hauschka Arctonik, vagy Dr.Hauschka Regeneráló szérum helyett az arcra, nyakra, dekoltázsra, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe. Végül hordja fel a nappali ápoló készítményt.

Kényeztető program hetente 2-3 alkalommal

Hagyja maga mögött a hétköznapokat, és töltődjön fel új energiával! Koncentráljon önmagára és bőrének szükségleteire. A Dr.Hauschka arcpakolások mindezekhez megadják a megfelelő lendületet. Rendszeres használatukkal átélheti, ahogy bőre láthatóan és érezhetően javulásnak indul.

Hogy a felső hámréteg szárazságát elkerüljük, valamint a bőrt felfrissítsük és intenzíven átnedvesítsük, ajánlatos a Dr.Hauschka Revitalizáló pakolással történő extra ápolás hetente 1-2 alkalommal. Támogatja a bőr megújulását, tisztít és finomítja a pórusokat. Az érzékeny, ideges bőr megnyugszik. A megkeményedett vagy heges bőr rugalmasabb és puhább lesz. A bőr felfrissül és egyenletesé válik.

Ráncképződés esetén ajánljuk különleges ápolásként a Dr.Hauschka Rózsapakolás hetente 1-2 alkalommal történő felhordását. Regenerálja az ernyedt és nedvességhiányos bőrt, valamint aktiválja a bőr élénkítő erőit. A bőr kisimul és feszes lesz.

Különleges védelmet nyújt a kiszáradás és a külső hatások ellen a Dr.Hauschka Krémpakolás. Szabályozza a zsír- és nedvességfolyamatokat, élénkíti a száraz és regenerációra szoruló bőrt, és kiváló védelmet nyújt az időjárás káros hatásai ellen.

 

Alkalmazás

A Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás és a Dr.Hauschka Regeneráló szérummal történő erősítés után hordja fel a kiválasztott Dr.Hauschka pakolást bőségesen az arcra (beleértve a szemkörnyéket), nyakra és dekoltázsra. Körülbelül 20 perces hatóidő eltelte után a pakolás maradékát nedves kendővel távolítsa el.

 

Forrás: Natura-Budapest Kft
 

Látható 1-20 / 20 összesen
RácsLista
Látható 1-20 / 20 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.