Érett bőr

Érett bőr

Reggeli ápolás


Tisztítás

Kezdje a napot ápoló arctisztítással. Ehhez nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel. Tegyen a kezébe a Dr.Hauschka Mélytisztító krémből, keverje el vízzel, és oszlassa el az arcán mindkét keze segítségével. Kezdje a homlokánál, majd fentről lefelé, belülről kifelé haladva nyomkodja be (ne dörzsölje!).

Nedvesítse be ismét a kezét és finoman nyomkodja újból bőrébe a Mélytisztító krémet. Ismételje meg ezt a folyamatot többször, és ne hagyja, hogy a készítmény időközben megszáradjon.

Végül távolítsa el a Mélytisztító krémet bő meleg vízzel, és a tisztítást hideg vízzel fejezze be, majd finoman törölje szárazra a bőrét. Így megmarad a bőr természetes hydrolipid köpenye. A Mélytisztító krém finomítja a pórusokat, támogatja a bőrkiválasztást és tisztítja az arcbőrt.


Erősítés, tonizálás

Permetezze a tisztítás után a Dr.Hauschka Arctonikot az arcára, nyakára, dekoltázsára és kezével - finom mozdulatokkal - nyomkodja be a bőrbe. Az Arctonik támogatja és szabályozza a bőrfunkciókat. Érezhetően felfrissíti és élénkíti a bőrt, és támogatást nyújt a nap folyamán jelentkező káros hatásokkal szemben.

Fokozott ráncképződésnél és a bőr növekvő szárazságánál a Dr.Hauschka Regeneráló szérum friss, feszes bőrérzetet kölcsönöz. Érezhetően enyhíti a szárazság okozta ráncokat és vonalakat. A bőrfunkciók megerősödnek és a bőr nedvessége szabályozódik.
Alkalmazás: reggelente tisztítás után egy pumpányi Dr.Hauschka Regeneráló szérumot az arcra, nyakra és dekoltázsra felhordani.

A Dr.Hauschka Arctonikkal történő együttes alkalmazása lehetséges. Ehhez az Arctonikot fújja az arcára és egy pumpányi Regeneráló szérummal együtt dolgozza bőrébe.
Nappali ápolás

Nappali ápolásként igényes, száraz bőr, fokozott ráncképződés esetén használjon Dr.Hauschka Regeneráló krémet. Támogatja a bőr formaerőit, ragyogó, puha és ápolt kinézetet kölcsönöz. A Regeneráló krém az érett bőr megváltozott igényei és a kevéssé életerős bőr számára lett kifejlesztve. A Regeneráló szérum kiegészítéseként jól alkalmazható.

Regeneráló krém helyett használhat Dr.Hauschka Rózsakrémet is nappali ápolásként. A felhámréteg egészséges megújulását segíti, csökkenti a pikkelyesedést és elszarusodást. Optimális zsír- és nedvességszabályozást eredményez, és erősíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr ellenálló képességét. Gazdag és védelmező nappali ápolás.

 

A Rózsakrém kiegészítéseként használhat Dr.Hauschka Arctejet. Segíti a bőr zsír- és folyadékfolyamatainak aktiválását.
 

Kiegészítő ápolás reggel

Szemkörnyék ápolása

A szemkörnyék területének nedvességmegőrzéséhez az Arctonik után egy kis mennyiségű Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrémet oszlasson el a szemkörnyéken az ujjbegyeivel finoman, belülről kifelé haladva. Nyugtató, frissítő és kiváló nedvességmegőrző hatással rendelkezik.

Vagy
Hordjon fel a szemkörnyék területére a Dr.Hauschka Arctonik után Dr.Hauschka Szemhéjbalzsamot, mint védelmező nappali szemkörnyékápoló készítményt. Ehhez vegyen a balzsamból egy rizsszemnyi nagyságú mennyiséget, és melegítse fel az ujjbegyei között. Oszlassa el az így keletkező viaszos filmréteget a szemkörnyék felső és alsó területén és ezt követően finoman nyomkodja be a szemzug belső részétől haladva kifelé.

 

A Dr.Hauschka Szemhéjbalzsam értékes növényi olajai, viaszai, gyógynövénykivonatai és a poralakú tiszta selyem növeli a szemkörnyék rugalmasságát, kisimít, véd a külső hatásoktól az. Így megelőzhető a szemkörnyék kipirosodása és a korai ráncképződés.

 

Ajakápolás

Ápolásra szoruló, száraz, repedezett és rossz vérellátású ajkak esetén használja a Dr.Hauschka Ajakkozmetikumot. Élénkíti, erősíti és kisimítja az ajkat. Különösen szélsőséges időjárási viszonyok között, pl. télen fejti ki védelmező hatását az aranysárga, gazdag balzsam.

Stiftformájának köszönhetően a Dr.Hauschka Ajakápoló stift praktikus útitárs. Ápolja és védi az ajkat a károsító környezeti hatásoktól anélkül, hogy függőséget alakítana ki. Gyenge fényvédelmet is biztosít (3-as faktor).
 
Nyak- és dekoltázs ápolása

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és a dekoltázson, és feszesíti a bőrt.
Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat.
 
Reggelente:


A reggeli tisztítást követően tegyen egy kis mennyiségű Regeneráló szérumot, azután a Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a bőrre.
A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal vigye fel, a dekoltázsra pedig középtől szét felé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

Zsírmentes éjszakai ápolás
 

Tisztítás

A tisztítás úgy történik, mint reggel a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel. A sminket előzetesen a Dr.Hauschka Tisztító tejjel és a Dr.Hauschka Kozmetikai szivaccsal könnyedén és kíméletesen távolítsa el. Nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel, oszlassa el a Tisztító tejet egyenletesen a benedvesített arcán, vizes kezeivel elegyítse kis körkörös mozdulatokkal, majd távolítsa el nedves kozmetikai szivaccsal.

Szemfesték eltávolításához tegyen Tisztító tejet a nedves vattakorongra.
 

Zsírmentes éjszakai ápolás

 

Kúraampulla Ápoló-hónap Intenzív kúra


Kúraampulla N
vagy
Kúraampulla S


évente 4-6 alkalommal
Arctonik
és/vagy
Regeneráló szérum


évente 2-4 alkalommal
Intenzív kúra 04
vagy
Intenzív kúra 05
évente 4 alkalommal

Esténként

Reggel és este

Reggel és este

 

 

Zsírmentes intenzív ápolás

1.hónap
Hordja fel tisztítás után 1-2 Dr.Hauschka Kúraampulla N tartalmát az arcára (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), valamint a nyakára és a dekoltázsára, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot. Ez a zsírmentes intenzív készítmény támogatja a bőr természetes megújulási ciklusát, normalizálja a zsír- és folyadéktermelést és szabályozza a bőr saját erőit.

Vagy
Érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr esetén hordja fel 1-2 Dr.Hauschka Kúraapmulla S tartalmát az arcra (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), nyakra, dekoltázsra és kezei segítségével finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot. Ez a zsírmentes intenzív készítmény szintén alátámasztja a bőr természetes megújulási folyamatait.

 

Tölgyfakéreg és gyöngy kivonat támogatja a bőr elhatároló- és ellenálló képességét. A gyógynövények és ásványok együttese megnyugtatja a bőrt, a vörösödések elhalványulnak. Érfalerősítő hatásának köszönhetően a Kúraampulla S megelőzi az erek további kitágulását.

A bőr megújulási ciklusának megfelelően a Dr.Hauschka Kúraampullákat 28 napon keresztül, rendszeresen az éjszakai ápolásnál kell alkalmazni. Ezen kívül azt ajánljuk, hogy mindenki annyi ampulla kúrát végezzen egy évben, ahányszor 10 éves. Pl. 40-50 éves korban évente 4-5 ampulla kúra javasolt.

 

Zsírmentes alapápolás

2.hónap
A 28 napos ampulla kúra befejezése után erősítse bőrét a tisztítás után Dr.Hauschka Arctonikkal és/vagy Regeneráló szérummal, mint zsírmentes alapápoló készítményekkel.
Zsírmentes intenzív kúra

3.hónap
Igényes, érett bőr esetén esténként a Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás után fújjon fel 4-5 pumpálásnyi Intenzív kúra 04-et az arcra, nyakra, dekoltázsra, és a folyadékot kezeivel finoman nyomkodja bőrébe. A készítmény támogatja a bőr egészséges funkcióit, erősíti és harmonizálja a bőr életerejét.

Vagy
Változó korban használjon a tisztítás után Dr.Hauschka Intenzív kúra 05-t (alkalmazást lásd fent). Segít, a változókori bőrváltozások - mint például pigmentációs zavaroknál vagy túlzott kivörösödés - szabályozásában, és harmonizálja a bőr vérellátását. Az Intenzív kúra 05 élénkíti a folyadékfolyamatokat.
Alkalmazás reggelente

Hordjon fel a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás után kb.4-5 pumpálásnyi Dr.Hauschka Intenzív kúra 04-et vagy 05-t a Dr.Hauschka Arctonik, vagy Dr.Hauschka Regeneráló szérum helyett az arcra, nyakra, dekoltázsra, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe. Végül hordja fel a nappali ápoló készítményt.

Kényeztető program hetente 2-3 alkalommal

Hagyja maga mögött a hétköznapokat, és töltődjön fel új energiával! Koncentráljon önmagára és bőrének szükségleteire. A Dr.Hauschka arcpakolások mindezekhez megadják a megfelelő lendületet. Rendszeres használatukkal átélheti, ahogy bőre láthatóan és érezhetően javulásnak indul.

Hogy a felső hámréteg szárazságát elkerüljük, valamint a bőrt felfrissítsük és intenzíven átnedvesítsük, ajánlatos a Dr.Hauschka Revitalizáló pakolással történő extra ápolás hetente 1-2 alkalommal. Támogatja a bőr megújulását, tisztít és finomítja a pórusokat. Az érzékeny, ideges bőr megnyugszik. A megkeményedett vagy heges bőr rugalmasabb és puhább lesz. A bőr felfrissül és egyenletesé válik.

Ráncképződés esetén ajánljuk különleges ápolásként a Dr.Hauschka Rózsapakolás hetente 1-2 alkalommal történő felhordását. Regenerálja az ernyedt és nedvességhiányos bőrt, valamint aktiválja a bőr élénkítő erőit. A bőr kisimul és feszes lesz.

Különleges védelmet nyújt a kiszáradás és a külső hatások ellen a Dr.Hauschka Krémpakolás. Szabályozza a zsír- és nedvességfolyamatokat, élénkíti a száraz és regenerációra szoruló bőrt, és kiváló védelmet nyújt az időjárás káros hatásai ellen.

 

Alkalmazás

A Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás és a Dr.Hauschka Regeneráló szérummal történő erősítés után hordja fel a kiválasztott Dr.Hauschka pakolást bőségesen az arcra (beleértve a szemkörnyéket), nyakra és dekoltázsra. Körülbelül 20 perces hatóidő eltelte után a pakolás maradékát nedves kendővel távolítsa el.

 

Forrás: Natura-Budapest Kft
 

Látható 1-20 / 20 összesen
RácsLista
 1. Dr. Hauschka ajakápoló stift

  4,9 g
  2 900 Ft

  Hatása: védő hatású alapápolás, ápolja és védi az ajkak bőrét, enyhe napvédelem (ff 3), megelőzi az ajkak kiszáradását, berepedezését.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 2. Dr. Hauschka ajakbalzsam

  4,5 ml
  3 450 Ft

  Hatása: vitalizáló intenzív ápolás, megeleveníti és erősíti az ajak bőrét, simítja a száj körüli ráncokat; a száraz, berepedezett, rossz vérellátású ajak ápoló készítménye; a sápadt ajkakat aktivizálja.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 3. Dr. Hauschka ampullakúra - normalizáló (10 amp.)

  10 ampulla
  7 400 Ft

  Éjszakai kúrakészítmény, min. 28 napig alkalmazzuk. Segíti a bőr egészséges megújulását, ösztönzi saját erőit, normalizálja a nedvesség/zsiradéktermelést, feszessé teszi és megfiatalítja a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 4. Dr. Hauschka ampullakúra - normalizáló (50 amp.)

  50 ampulla
  21 300 Ft

  Éjszakai kúrakészítmény, min. 28 napig alkalmazzuk. Segíti a bőr egészséges megújulását, ösztönzi saját erőit, normalizálja a nedvesség/zsiradéktermelést, feszessé teszi és megfiatalítja a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 5. Dr. Hauschka arctonik

  100 ml
  8 100 Ft

  Alapkozmetikumként alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat; erősíti az anyagcsere-tevékenységet, ezzel fokozza a kötőszövet duzzadóképességét.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 6. Dr. Hauschka éjszakai szérum

  20 ml
  9 400 Ft

  Minden életkorban és minden bőrállapotra alkalmazható. Vitalizálja a bőrt, de hagyja szabadon lélegezni. Serkenti a természetes megújulási folyamatokat. Támogatja az éjszakai folyamatok hatékonyságát. Zsírmentes, vizes alapú készítmény ezért gyorsan beszívódik, és selymes bőrérzés marad utána. Reggel új frissességgel sugárzik a bőr.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 7. Dr. Hauschka intenzív kúra érett bőrre

  40 ml
  19 100 Ft

  A Intenzív kúra 04 alkalmazása segíti a bőr regenerációs erejének megőrzését és támogatását. A bőrkép láthatóan finomodik és kisimul. Ezzel egy időben a bőr rugalmassága, formaereje is támogatást kap, sugárzó, lágy és ápolt lesz.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 8. Dr. Hauschka intenzív kúra változó korban

  40 ml
  19 100 Ft

  Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 9. Dr. Hauschka mélytisztító krém

  50 ml
  4 900 Ft

  Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített őrlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.).

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 10. Dr. Hauschka regeneráló nappali krém

  40 ml
  18 000 Ft

  Finomítja és simítja az igényes, érett bőrt. A könnyű krémállagú kompozíció - a vitalitást hordozó elevenszülő levéllel, az izoflavonoidokban gazdag vörös herével, a kovatartalmú mezei zsurlóval, a vitaminban gazdag acerola termésekkel és a harmonizáló rózsaszirmokkal - támogatja a bőr rugalmasságát.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 11. Dr. Hauschka regeneráló nyak- és dekoltázskrém

  40 ml
  17 000 Ft

  Feszesítő intenzív ápolás az érett bőr számára. A nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és a dekoltázson, és feszesíti a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 12. Dr. Hauschka regeneráló szemkörnyékápoló krém

  15 ml
  18 500 Ft

  Kisimítja a ráncokat és táplálja az érett bőrt. A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. Segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban. 

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 13. Dr. Hauschka regeneráló szérum

  30 ml
  19 100 Ft

  Nedvességszabályozó birsmag kivonatból, izoflavonoidban gazdag vörös heréből, vitalizáló elevenszülőből és lóherevirágmézből készült kompozíciójával enyhíti a szárazságráncokat és vonalakat, erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és feszesíti a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 14. Dr. Hauschka revitalizáló pakolás

  30 ml
  10 500 Ft

  Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat, ideges, foltos bőrre nyugtatóan hat. Oldja a bőr megkeményedéseit, hegeit, feszültségmentesíti és aktiválja a nedvességfolyamatokat, a bőr simává, finoman elevenné válik.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 15. Dr. Hauschka Rózsa nappali krém

  30 ml
  8 700 Ft

  Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 16. Dr. Hauschka Rózsapakolás

  30 ml
  11 550 Ft

  A nedvességszegény, fáradt, száraz, érett bőrt felfrissíti, feszesíti. Időszakosan nappali ápolásra is kiváló.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 17. Dr. Hauschka szemkörnyékápoló balzsam

  10 ml
  9 200 Ft

  Vízmentes készítmény méhviaszból és növényi olajokból, simítja, erősíti és védi a szemkörnyék finom bőrét, megelőzi a ráncképződést. Erősíti és megeleveníti a szemkörnyék körkörös izmait.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 18. Dr. Hauschka színezett arcápoló krém

  30 ml
  9 000 Ft

  Enyhén fedő, ápoló szinezőkrém, transzparens, minden bőrszínhez illik; friss külsőt kölcsönöz, szabályozza a bőr zsiradék/nedvesség-háztartását.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 19. Dr. Hauschka színező koncentrátum

  30 ml
  7 590 Ft

  Transzparens szinezék, kiemeli és aláhúzza a bőr saját színét, kiegyenlíti az egyenetlenségeket, ápol, véd, kisimít. A foltokban hámló és akut aknés bőr kivételével minden bőrre alkalmazható.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 20. Dr. Hauschka tisztító tej

  145 ml
  7 600 Ft

  Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
Látható 1-20 / 20 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.