Normál bőr

Normál bőr

 

Reggeli ápolás

 

Tisztítás


Kezdje a napot ápoló arctisztítással. Ehhez nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel. Tegyen a kezébe a Dr.Hauschka Mélytisztító krémből, keverje el vízzel, és oszlassa el az arcán mindkét keze segítségével.

Kezdje a homlokánál, majd fentről lefelé, belülről kifelé haladva nyomkodja be (ne dörzsölje!).

Nedvesítse be ismét a kezét és finoman nyomkodja újból bőrébe a Mélytisztító krémet. Ismételje meg ezt a folyamatot többször, és ne hagyja, hogy a készítmény időközben megszáradjon.

Végül távolítsa el a Mélytisztító krémet bő meleg vízzel, és a tisztítást hideg vízzel fejezze be, majd finoman törölje szárazra a bőrét. Így megmarad a bőr természetes hydrolipid köpenye.

A Mélytisztító krém finomítja a pórusokat, támogatja a bőrkiválasztást és tisztítja az arcbőrt.

 

Erősítés, tonizálás


Fújjon tisztítás után Dr.Hauschka Arctonikot az arcára, nyakára, dekoltázsára és kezével finom mozdulatokkal nyomkodja be a bőrbe. Az Arctonik támogatja és szabályozza a bőrfunkciókat.

Érezhetően felfrissíti és élénkíti a bőrt, és támogatást nyújt a nap folyamán jelentkező káros hatásokkal szemben.

 

Nappali ápolás


Nappali ápolásként használja a Dr.Hauschka Birskrémet. Ez egy könnyen beszívódó, védelmező, frissítő, nedvességmegőrző ápoló készítmény és ideális védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. A Birskrém frissít és véd egyszerre.

Valamint használhatja a Dr.Hauschka Rózsakrémet is.

 

Kiegészítő ápolás reggel

 

Szemkörnyék ápolása


A szemkörnyék területének nedvességmegőrzéséhez az Arctonik után egy kis mennyiségű Dr.Hauschka Szemhéjkrémet oszlasson el a szemkörnyéken az ujjbegyeivel finoman, belülről kifelé haladva. Nyugtató, frissítő és kiváló nedvességmegőrző hatással rendelkezik.

Vagy
Hordjon fel a szemkörnyék területére a Dr.Hauschka Arctonik után Dr.Hauschka Szemhéjbalzsamot, mint védelmező nappali szemkörnyékápoló készítményt.

Ehhez vegyen a balzsamból egy rizsszemnyi nagyságú mennyiséget, és melegítse fel az ujjbegyei között. Oszlassa el az így keletkező viaszos filmréteget a szemkörnyék felső és alsó területén és ezt követően finoman nyomkodja be a szemzug belső részétől haladva kifelé.

 

A Dr.Hauschka Szemhéjbalzsam értékes növényi olajai, viaszai, gyógynövénykivonatai és a poralakú tiszta selyem növeli a szemkörnyék rugalmasságát, kisimít, véd a külső hatásoktól az.

Így megelőzhető a szemkörnyék kipirosodása és a korai ráncképződés.
 

Ajakápolás


Ápolásra szoruló, száraz, repedezett és rossz vérellátású ajkak esetén használja a Dr.Hauschka Ajakkozmetikumot. Élénkíti, erősíti és kisimítja az ajkat. Különösen szélsőséges időjárási viszonyok között, pl. télen fejti ki védelmező hatását az aranysárga, gazdag balzsam.

Stiftformájának köszönhetően a Dr.Hauschka Ajakápoló stift praktikus útitárs. Ápolja és védi az ajkat a károsító környezeti hatásoktól anélkül, hogy függőséget alakítana ki.

Gyenge fényvédelmet is biztosít (3-as faktor).

 

Zsírmentes éjszakai ápolás

 

Tisztítás


A tisztítás úgy történik, mint reggel: Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel.

A sminket előzetesen a Dr.Hauschka Tisztító tejjel és a Dr.Hauschka kozmetikai szivaccsal könnyedén és kíméletesen távolítsa el.

Nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel, oszlassa el a Tisztító tejet egyenletesen a benedvesített arcán, vizes kezeivel elegyítse kis körkörös mozdulatokkal, majd távolítsa el nedves kozmetikai szivaccsal. A szemfesték eltávolításához tegyen tisztító tejet egy nedves vattakorongra.

 

Zsírmentes intenzív ápolás


Hordja fel tisztítás után 1-2 Dr.Hauschka Kúraampulla N tartalmát az arcára (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), valamint a nyakára és a dekoltázsára, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot.

Ez a zsírmentes intenzív készítmény támogatja a bőr természetes megújulási ciklusát, normalizálja a zsír- és folyadéktermelést és szabályozza a bőr saját erőit.

A bőr megújulási ciklusának megfelelően a Dr.Hauschka Kúraampullákat 28 napon keresztül, rendszeresen az éjszakai ápolás során kell alkalmazni.

Ezen kívül azt ajánljuk, hogy mindenki annyi ampulla kúrát végezzen egy évben, ahányszor 10 éves. Pl. 40-50 éves korban évente 4-5 ampulla kúra javasolt.

 

Zsírmentes alapápolás


A 28 napos ampullakúra befejezése után erősítse arcbőrét a tisztítást követően Dr.Hauschka Arctonikkal, mint zsírmentes éjszaki alap ápoló készítménnyel.

 

Kényeztető program


Hagyja maga mögött a hétköznapokat, és töltődjön fel új életerőkkel! Koncentráljon önmagára és bőrének szükségleteire. A Dr.Hauschka arcpakolások mindezekhez megadják a megfelelő lendületet. Rendszeres használatukkal átélheti, ahogy bőre láthatóan és érezhetően javulásnak indul.

Hogy a felső hámréteg szárazságát elkerüljük, valamint a bőrt felfrissítsük és intenzíven átnedvesítsük, ajánlatos a Dr.Hauschka Revitalizáló pakolással történő különleges ápolás. Támogatja a bőr megújulását, tisztít és finomítja a pórusokat. Az érzékeny bőrt megnyugtatja. A megkeményedett vagy heges bőr rugalmasabb és puhább lesz. A bőr felfrissül és egyenletessé válik.

Ráncképződés esetén ajánljuk különleges ápolásként a Dr.Hauschka Rózsapakolás hetente 1-2 alkalommal történő felhordását. Regenerálja az ernyedt és nedvességhiányos bőrt, valamint aktiválja a bőr élénkítő erőit. A bőr kisimul és feszes lesz.

 

Alkalmazás


A Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás és a Dr.Hauschka Arctonikkal történő erősítés után hordja fel a kiválasztott Dr.Hauschka pakolást bőségesen az arcra (beleértve a szemkörnyéket), nyakra és dekoltázsra. Körülbelül 20 perces hatóidő eltelte után a pakolás maradékát nedves kendővel távolítsa el.

 

Forrás: Natura-Budapest Kft.

Látható 1-16 / 16 összesen
RácsLista
Látható 1-16 / 16 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.