Száraz bőr

Száraz bőr

Reggeli ápolás

Tisztítás

Kezdje a napot ápoló arctisztítással. Ehhez nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel.

Tegyen a kezébe a Dr.Hauschka Mélytisztító krémből, keverje el vízzel, és oszlassa el az arcán mindkét keze segítségével. Kezdje a homlokánál, majd fentről lefelé, belülről kifelé haladva nyomkodja be (ne dörzsölje!).

Nedvesítse be ismét a kezét és finoman nyomkodja újból bőrébe a mélytisztító krémet. Ismételje meg ezt a folyamatot többször, és ne hagyja, hogy a készítmény időközben megszáradjon. Végül távolítsa el a mélytisztító krémet bő meleg vízzel, és a tisztítást hideg vízzel fejezze be, majd finoman törölje szárazra a bőrét. Így megmarad a bőr természetes hydrolipid köpenye.

A mélytisztító krém finomítja a pórusokat, támogatja a bőrkiválasztást és tisztítja az arcbőrt.

Erősítés, tonizálás

Fújjon tisztítás után Dr.Hauschka Arctonikot az arcára, nyakára, dekoltázsára és kezével finom mozdulatokkal nyomkodja a bőrbe. Az Arctonik támogatja és szabályozza a bőrfunkciókat.

Érezhetően felfrissíti és élénkíti a bőrt, és támogatást nyújt a nap folyamán jelentkező káros hatásokkal szemben.

Nappali ápolás

Nappali ápolásként használjon Dr.Hauschka Rózsakrémet. Segíti a felhámréteg egészséges megújulását, csökkenti a pikkelyesedést és a túlzott hámképződést. Optimális zsír- és nedvességszabályozást eredményez, és erősíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőr ellenálló képességét.

A rózsakrém gazdag védelmező nappali ápolást nyújt.

Szélsőségesen száraz bőr esetén használjon Dr.Hauschka Arctejet. Segíti a bőr zsír- és folyadékfolyamatainak aktiválását.
A két készítményt keverheti is.

Rózsakrém helyett használhatja a gyorsan beszívódó Dr.Hauschka Könnyű rózsakrémet, nappali ápolásként. Ez a termék is egy nedvességszabályozó nappali ápoló készítmény, mely, a kivörösödésre hajlamos, érzékeny bőrt erősíti és stabilizálja, ápol és véd. A Könnyű rózsakrémnek alacsonyabb a zsírtartalma mint a Rózsakrémnek, és különösen jól alkalmazható a nyári hónapokban.

Kiegészítő ápolás reggel


 

Szemkörnyék ápolása


A szemkörnyék területének nedvességmegőrzéséhez az Arctonik után egy kis mennyiségű Dr.Hauschka Szemhéjkrémet oszlasson el a szemkörnyéken az ujjbegyeivel finoman, belülről kifelé haladva. Nyugtató, frissítő és kiváló nedvességmegőrző hatással rendelkezik.

Vagy
Hordjon fel a szemkörnyék területére a Dr.Hauschka Arctonik után Dr.Hauschka Szemhéjbalzsamot, mint védelmező nappali szemkörnyékápoló készítményt. Ehhez vegyen a balzsamból egy rizsszemnyi nagyságú mennyiséget, és melegítse fel az ujjbegyei között. Oszlassa el az így keletkező viaszos filmréteget a szemkörnyék felső és alsó területén és ezt követően finoman nyomkodja be a szemzug belső részétől haladva kifelé.

A Dr.Hauschka Szemhéjbalzsam értékes növényi olajai, viaszai, gyógynövénykivonatai és a poralakú tiszta selyem növeli a szemkörnyék rugalmasságát, kisimít, véd a külső hatásoktól az. Így megelőzhető a szemkörnyék kipirosodása és a korai ráncképződés.

Ajakápolás


Ápolásra szoruló, száraz, repedezett és rossz vérellátású ajkak esetén használja a Dr.Hauschka Ajakkozmetikumot. Élénkíti, erősíti és kisimítja az ajkat. Különösen szélsőséges időjárási viszonyok között, pl. télen fejti ki védelmező hatását az aranysárga, gazdag balzsam.

Stiftformájának köszönhetően a Dr.Hauschka Ajakápoló stift praktikus útitárs. Ápolja és védi az ajkat a károsító környezeti hatásoktól anélkül, hogy függőséget alakítana ki. Gyenge fényvédelmet is biztosít (3-as faktor).

 


Zsírmentes éjszakai ápolás


Tisztítás

A tisztítás úgy történik, mint reggel: Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel. A sminket előzetesen a Dr.Hauschka Tisztító tejjel és a Dr.Hauschka Kozmetikai szivaccsal könnyedén és kíméletesen távolítsa el. Nedvesítse be az arcát bő meleg vízzel, oszlassa el a Tisztító tejet egyenletesen a benedvesített arcán, vizes kezeivel elegyítse kis körkörös mozdulatokkal, majd távolítsa el nedves kozmetikai szivaccsal. Szemfesték eltávolításához tegyen Tisztító tejet a nedves vattakorongra.

Zsírmentes intenzív ápolás

Hordja fel tisztítás után 1-2 Dr.Hauschka Kúraampulla N tartalmát az arcára (beleértve a száj- és szemkörnyék területét), valamint a nyakára és a dekoltázsára, és kezeivel finoman nyomkodja bőrébe a folyadékot. Ez a zsírmentes intenzív készítmény támogatja a bőr természetes megújulási ciklusát, normalizálja a zsír- és folyadéktermelést és szabályozza a bőr saját erőit.

A bőr megújulási ciklusának megfelelően a Dr.Hauschka Kúraampullákat 28 napon keresztül, rendszeresen az éjszakai ápolásnál kell alkalmazni. Ezen kívül azt ajánljuk, hogy mindenki annyi ampulla kúrát végezzen egy évben, ahányszor 10 éves. Pl. 40-50 éves korban évente 4-5 ampulla kúra javasolt.

Zsírmentes alapápolás

A 28 napos ampulla kúra befejezése után erősítse arcbőrét a tisztítást követően Dr.Hauschka Arctonikkal, mint zsírmentes éjszaki alap ápoló készítménnyel.


Kényeztető program hetente 1-2 alkalommal

Hagyja maga mögött a hétköznapokat, és töltődjön fel új életerőkkel! Koncentráljon önmagára és bőrének szükségleteire. A Dr.Hauschka arcpakolások mindezekhez megadják a megfelelő lendületet. Rendszeres használatukkal átélheti, ahogy bőre láthatóan és érezhetően javulásnak indul.

Hogy a felső hámréteg szárazságát elkerüljük, valamint a bőrt felfrissítsük és intenzíven átnedvesítsük, ajánlatos a Dr.Hauschka Revitalizáló pakolással történő extra ápolás hetente 1-2 alkalommal. Támogatja a bőr megújulását, tisztít és finomítja a pórusokat. Az érzékeny, ideges bőr megnyugszik. A megkeményedett vagy heges bőr rugalmasabb és puhább lesz. A bőr felfrissül és egyenletesé válik.

Ráncképződés esetén ajánljuk különleges ápolásként a Dr.Hauschka Rózsapakolás hetente 1-2 alkalommal történő felhordását. Regenerálja az ernyedt és nedvességhiányos bőrt, valamint aktiválja a bőr élénkítő erőit. A bőr kisimul és feszes lesz.

Különleges védelmet nyújt a kiszáradás és a külső hatások ellen a Dr.Hauschka Krémpakolás. Szabályozza a zsír- és nedvességfolyamatokat, élénkíti a száraz és regenerációra szoruló bőrt, és kiváló védelmet nyújt az időjárás káros hatásaival szemben.

Alkalmazás

A Dr.Hauschka Tisztító tejjel vagy a Dr.Hauschka Mélytisztító krémmel történő tisztítás és a Dr.Hauschka Regeneráló szérummal történő erősítés után hordja fel a kiválasztott Dr.Hauschka pakolást bőségesen az arcra (beleértve a szemkörnyéket), nyakra és dekoltázsra. Körülbelül 20 perces hatóidő eltelte után a pakolás maradékát nedves kendővel távolítsa el.

 

Forrás: Natura-Budapest Kft
 

Látható 1-17 / 17 összesen
RácsLista
Látható 1-17 / 17 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.