Dr. Hauschka Med

DR.HAUSCHKA MED KÉSZÍTMÉNYEK


Természetes ápolás speciális igényekre

A Dr.Hauschka Med olyan természetes összetevőkből álló termékcsoport, amelyet speciális igények kielégítésére fejlesztettek ki. A bőrt védő és a bőrműködést kiegyenlítő hatásuk révén a Dr.Hauschka Med készítmények nem csak alapápolást biztosítanak, hanem hozzájárulnak a bőr és a fogak egészségének fenntartásához is.

A termékek középpontjában olyan természetes szubsztanciák, olajok és gyógynövények állnak, amelyeket a legújabb tudományos ismeretek alapján bőrgyógyászokkal, fogorvosokkal, kozmetikusokkal és független tesztintézetekkel együttműködve, aprólékos gondossággal választottak ki a hatékony termékösszetétel kialakítása érdekében.

A termékekben felhasznált gyógynövényeket nem csupán az adott növények hatóanyagai alapján, hanem elsősorban emberi szervezetre gyakorolt holisztikus hatásuk miatt válogatták össze.


Dr.Hauschka Med Bőrápolás

A viszketést, bőrfeszülést enyhítő Dr.Hauschka Med bőrápoló készítmények, a Jeges kristályvirág testápoló tej és a Jeges kristályvirág krém, a jeges kristályvirág (Mesembryanthemum crystallinum) frissen préselt levét és különböző természetes olajok, mint az avokádóolaj, mangóvaj, karitévaj, mandula- és jojóbaolaj kombinációját egyesíti magában, amelyek segítségével a nagyon száraz, viszkető bőr ápolása lehetővé válik.

Dr Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej
A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve

Az egészséges bőr fontos funkciója a külvilággal szembeni határ képzése. Ha ez az elhatároló funkció zavart szenved, akkor a bőr nagyon szárazzá válik. Viszketés, feszülés, kipirosodás, fokozott korpaképződés lehetnek a következmények. Fontos ilyenkor, hogy a bőrt hatékony ápolással erősíteni tudjuk. A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej ezekben a helyzetekben megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybevett bőrnek. Az így ápolt bőr jobban el tudja látni határoló feladatát és kevéssé fog viszketni.

Alkalmazás:
Nappali ápolószerként a teljes bőrfelületre felvinni. Után krémezésre általában nincs szükség.

Dr. Hauschka Jeges kristályvirág krém
A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve

Sokak számára ismerősek azok a gyötrő állapotok, amikor a bőr nagyon szárazzá válik és viszket is, különösen olyan problémás helyeken, mint az arc, a könyökhajlat vagy a térdhajlat. Ezekben az esetekben speciális, intenzív ápolásra van szükség, ami javítja a bőr nedvességtartalmát és képes megelőzni a viszketés - vakarás - még intenzívebb viszketés ördögi körének kialakulását.
A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág intenzív krém különösen megbízható segítség a száraz bőrrészeken, amelyek erősen hámlanak, viszketnek, irritáltak, hogy a bőrben visszaálljon a természetes zsír-nedvesség egyensúlyi aránya, és így a viszketés megszűnjön.

Alkalmazás:
Nappal, szükség esetén egyszer vagy többször az érintett bőrterületek ápolására.

Dr.Hauschka Med Ajakápolás - a feszülő, viszkető ajkak ápolására

Dr. Hauschka Med Labimint Ajakápoló
Gyors segítség a feszülő, viszkető ajaknak

A Dr.Hauschka Med Labimint ajakápoló készítmény hűsítően és ápolóan hat az ajkakra és az azok körül kialakult hólyagokra, és időben alkalmazva megelőzheti a kellemetlenségeket. A bársonyos bőrérzést biztosító ajakápoló szívét a körömvirág és a halvány kasvirág értékes, frissen préselt nedvei adják, amelyek gyulladáscsökkentő és regenerációt elősegítő hatásaikról ismertek. A 100 %-ban tiszta gyógynövény-kivonatokat antimikrobiális hatású zsálya-kivonat egészíti ki.

Alkalmazás:
Az ajkaknál fellépő első feszítőérzésnél és viszketésnél érdemes azonnal a Dr.Hauschka Med Labimint Ajakápoló készítményt használni, a nap folyamán több alkalommal is.
Éterikus (illó-)olaj tartalma miatt csecsemők és kisgyermekek számára nem ajánlott!

Dr. Hauschka Med fogápolás


A jó közérzet az egészséges, üde lehelettel kezdődik!

A fogak között maradt ételmaradékok jó táptalajt jelentenek a baktériumoknak, amelyek plakk-képzés következtében gyulladást (parodontitist) okoznak az ínyben, vagy a fogzománc savkárosításával szuvasodást indíthatnak el. Az egészséges fogak és az erős fogíny leg inkább a napi rendszeres szájápolással tartható fenn, hogy ne alakuljanak ki plakkok, a fogzománc ásványi anyagokat tudjon felvenni magá ba, és így visszakeményedjen. A természetes nyáltermelés pedig semlegesíti a szájüreg miliőjét.

Dr.Hauschka Mentás erősítő fogkrém
Erősíti a fogakat és fogínyt

Az erős fogíny és a megfelelő szájhigiénia a legjobb feltételei annak, hogy egészséges fogakkal rendelkezzünk. Fontos, hogy a szájflóra stabil legyen, mert így sokkal kevésbé tudnak megtelepedni a kórokozók. Aki rendszeresen tisztítja a fogazatát egy erősítő hatású fogkrémmel, megelőzheti a plakk-képződést (bakteriális foglepedéket), és az ennek következtében fellépő fogkőképződést, ínygyulladásokat és fogszuvasodást. A Dr.Hauschka Med Mentás erősítő fogkrém segít a fogínygyulladás megelőzésében, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém
Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére

Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelésekre alatt is alkalmas!

Az érzékeny fogak a szabaddá vált, érzékeny fognyakakkal különösen gondos ápolást igényelnek. A tisztításnak szelídnek, egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy a további károsodást elkerülhessük, ám a fogazat mégis egészséges maradjon. A plakk-képződés (bakteriális foglepedék) és az ennek következtében fellépő fogkő és szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik. A Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém kíméletes, de alapos tisztítást tesz lehetővé, szabaddá vált, érzékeny fognyakak esetén is.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Dr.Hauschka Med Narancsos gyermek fogtisztító gél
Természetes megelőzése a szuvasodásnak az egészséges tejfogak érdekében

A tejfogak különleges védelmet és alapos, ugyanakkor szelíd ápolást is igényelnek, mert a gyerekek fogzománca még nem teljesen érett. Az ínyt gyakran fokozottan igénybe veszi és érzékennyé teszi, amikor újabb tejfogak nőnek. Aki ebben az érzékeny fázisban az új fogacskákat és a foghúst naponta megfelelően és következetesen tisztítja és ápolja, az lerakja a felnőttkori egészséges és erős fogak alapjait. A Dr.Hauschka Narancsos gyermek fogtisztító gél kiegyenlített, stabil szájflórát biztosít és erősíti a szájnyálkahártyát.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifelesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes
    * Borsmenta- és mentolmentesség, ezért alkalmas homeopátiás kezelések mellett is!

Dr.Hauschka Med Zsálya szájvíz
erősíti és feszesíti a fogínyt, friss leheletet biztosít

A Dr.Hauschka Med Zsálya Szájvíz segít megelőzni a szájüregi gyulladásokat, stabilizálja a szájflórát, így a kórokozó baktériumok nem tudnak megtelepedni.

    * a mirha, ratanhiagyökér és a vérontó pimpó kivonatai segítségével erősíti, feszesíti a fogínyt
    * harmonizáló hatású a gyulladáscsökkentő zsálya, a sebgyógyulást elősegítő körömvirág és az irritációt csökkentő orvosi ziliz
    * kivonatainak alkalmazásával
    * az antibakteriális hatású éterikus olajok kombinációja friss leheletet biztosít
    * azonnal alkalmas a felhasználásra, nem kell higítani
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Alkalmazás:
A szájvizet felhasználás előtt fel kell rázni. A gyermekbiztos zárókupakot a megjelölt helyen kell összenyomni és elforgatni. A felhasználásra már kész oldatot öntsük a zárókupakba, majd harminc másodpercig öblögessük vele a szájüreget.
Kb. 9 tömegszázalék alkoholt tartalmaz, ezért lehetőség szerint ne nyeljük le, és gyerekeknél ne alkalmazzuk emiatt a készítményt.

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.