Dr. Hauschka Med

DR.HAUSCHKA MED KÉSZÍTMÉNYEK


Természetes ápolás speciális igényekre

A Dr.Hauschka Med olyan természetes összetevőkből álló termékcsoport, amelyet speciális igények kielégítésére fejlesztettek ki. A bőrt védő és a bőrműködést kiegyenlítő hatásuk révén a Dr.Hauschka Med készítmények nem csak alapápolást biztosítanak, hanem hozzájárulnak a bőr és a fogak egészségének fenntartásához is.

A termékek középpontjában olyan természetes szubsztanciák, olajok és gyógynövények állnak, amelyeket a legújabb tudományos ismeretek alapján bőrgyógyászokkal, fogorvosokkal, kozmetikusokkal és független tesztintézetekkel együttműködve, aprólékos gondossággal választottak ki a hatékony termékösszetétel kialakítása érdekében.

A termékekben felhasznált gyógynövényeket nem csupán az adott növények hatóanyagai alapján, hanem elsősorban emberi szervezetre gyakorolt holisztikus hatásuk miatt válogatták össze.


Dr.Hauschka Med Bőrápolás

A viszketést, bőrfeszülést enyhítő Dr.Hauschka Med bőrápoló készítmények, a Jeges kristályvirág testápoló tej és a Jeges kristályvirág krém, a jeges kristályvirág (Mesembryanthemum crystallinum) frissen préselt levét és különböző természetes olajok, mint az avokádóolaj, mangóvaj, karitévaj, mandula- és jojóbaolaj kombinációját egyesíti magában, amelyek segítségével a nagyon száraz, viszkető bőr ápolása lehetővé válik.

Dr Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej
A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve

Az egészséges bőr fontos funkciója a külvilággal szembeni határ képzése. Ha ez az elhatároló funkció zavart szenved, akkor a bőr nagyon szárazzá válik. Viszketés, feszülés, kipirosodás, fokozott korpaképződés lehetnek a következmények. Fontos ilyenkor, hogy a bőrt hatékony ápolással erősíteni tudjuk. A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej ezekben a helyzetekben megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybevett bőrnek. Az így ápolt bőr jobban el tudja látni határoló feladatát és kevéssé fog viszketni.

Alkalmazás:
Nappali ápolószerként a teljes bőrfelületre felvinni. Után krémezésre általában nincs szükség.

Dr. Hauschka Jeges kristályvirág krém
A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve

Sokak számára ismerősek azok a gyötrő állapotok, amikor a bőr nagyon szárazzá válik és viszket is, különösen olyan problémás helyeken, mint az arc, a könyökhajlat vagy a térdhajlat. Ezekben az esetekben speciális, intenzív ápolásra van szükség, ami javítja a bőr nedvességtartalmát és képes megelőzni a viszketés - vakarás - még intenzívebb viszketés ördögi körének kialakulását.
A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág intenzív krém különösen megbízható segítség a száraz bőrrészeken, amelyek erősen hámlanak, viszketnek, irritáltak, hogy a bőrben visszaálljon a természetes zsír-nedvesség egyensúlyi aránya, és így a viszketés megszűnjön.

Alkalmazás:
Nappal, szükség esetén egyszer vagy többször az érintett bőrterületek ápolására.

Dr.Hauschka Med Ajakápolás - a feszülő, viszkető ajkak ápolására

Dr. Hauschka Med Labimint Ajakápoló
Gyors segítség a feszülő, viszkető ajaknak

A Dr.Hauschka Med Labimint ajakápoló készítmény hűsítően és ápolóan hat az ajkakra és az azok körül kialakult hólyagokra, és időben alkalmazva megelőzheti a kellemetlenségeket. A bársonyos bőrérzést biztosító ajakápoló szívét a körömvirág és a halvány kasvirág értékes, frissen préselt nedvei adják, amelyek gyulladáscsökkentő és regenerációt elősegítő hatásaikról ismertek. A 100 %-ban tiszta gyógynövény-kivonatokat antimikrobiális hatású zsálya-kivonat egészíti ki.

Alkalmazás:
Az ajkaknál fellépő első feszítőérzésnél és viszketésnél érdemes azonnal a Dr.Hauschka Med Labimint Ajakápoló készítményt használni, a nap folyamán több alkalommal is.
Éterikus (illó-)olaj tartalma miatt csecsemők és kisgyermekek számára nem ajánlott!

Dr. Hauschka Med fogápolás


A jó közérzet az egészséges, üde lehelettel kezdődik!

A fogak között maradt ételmaradékok jó táptalajt jelentenek a baktériumoknak, amelyek plakk-képzés következtében gyulladást (parodontitist) okoznak az ínyben, vagy a fogzománc savkárosításával szuvasodást indíthatnak el. Az egészséges fogak és az erős fogíny leg inkább a napi rendszeres szájápolással tartható fenn, hogy ne alakuljanak ki plakkok, a fogzománc ásványi anyagokat tudjon felvenni magá ba, és így visszakeményedjen. A természetes nyáltermelés pedig semlegesíti a szájüreg miliőjét.

Dr.Hauschka Mentás erősítő fogkrém
Erősíti a fogakat és fogínyt

Az erős fogíny és a megfelelő szájhigiénia a legjobb feltételei annak, hogy egészséges fogakkal rendelkezzünk. Fontos, hogy a szájflóra stabil legyen, mert így sokkal kevésbé tudnak megtelepedni a kórokozók. Aki rendszeresen tisztítja a fogazatát egy erősítő hatású fogkrémmel, megelőzheti a plakk-képződést (bakteriális foglepedéket), és az ennek következtében fellépő fogkőképződést, ínygyulladásokat és fogszuvasodást. A Dr.Hauschka Med Mentás erősítő fogkrém segít a fogínygyulladás megelőzésében, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém
Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére

Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelésekre alatt is alkalmas!

Az érzékeny fogak a szabaddá vált, érzékeny fognyakakkal különösen gondos ápolást igényelnek. A tisztításnak szelídnek, egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy a további károsodást elkerülhessük, ám a fogazat mégis egészséges maradjon. A plakk-képződés (bakteriális foglepedék) és az ennek következtében fellépő fogkő és szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik. A Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém kíméletes, de alapos tisztítást tesz lehetővé, szabaddá vált, érzékeny fognyakak esetén is.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Dr.Hauschka Med Narancsos gyermek fogtisztító gél
Természetes megelőzése a szuvasodásnak az egészséges tejfogak érdekében

A tejfogak különleges védelmet és alapos, ugyanakkor szelíd ápolást is igényelnek, mert a gyerekek fogzománca még nem teljesen érett. Az ínyt gyakran fokozottan igénybe veszi és érzékennyé teszi, amikor újabb tejfogak nőnek. Aki ebben az érzékeny fázisban az új fogacskákat és a foghúst naponta megfelelően és következetesen tisztítja és ápolja, az lerakja a felnőttkori egészséges és erős fogak alapjait. A Dr.Hauschka Narancsos gyermek fogtisztító gél kiegyenlített, stabil szájflórát biztosít és erősíti a szájnyálkahártyát.

    * tapasztalt fogorvosokkal közösen kifelesztett termék
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező, illat- és konzerváló-anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes
    * Borsmenta- és mentolmentesség, ezért alkalmas homeopátiás kezelések mellett is!

Dr.Hauschka Med Zsálya szájvíz
erősíti és feszesíti a fogínyt, friss leheletet biztosít

A Dr.Hauschka Med Zsálya Szájvíz segít megelőzni a szájüregi gyulladásokat, stabilizálja a szájflórát, így a kórokozó baktériumok nem tudnak megtelepedni.

    * a mirha, ratanhiagyökér és a vérontó pimpó kivonatai segítségével erősíti, feszesíti a fogínyt
    * harmonizáló hatású a gyulladáscsökkentő zsálya, a sebgyógyulást elősegítő körömvirág és az irritációt csökkentő orvosi ziliz
    * kivonatainak alkalmazásával
    * az antibakteriális hatású éterikus olajok kombinációja friss leheletet biztosít
    * azonnal alkalmas a felhasználásra, nem kell higítani
    * nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat
    * hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes

Alkalmazás:
A szájvizet felhasználás előtt fel kell rázni. A gyermekbiztos zárókupakot a megjelölt helyen kell összenyomni és elforgatni. A felhasználásra már kész oldatot öntsük a zárókupakba, majd harminc másodpercig öblögessük vele a szájüreget.
Kb. 9 tömegszázalék alkoholt tartalmaz, ezért lehetőség szerint ne nyeljük le, és gyerekeknél ne alkalmazzuk emiatt a készítményt.

Látható 1-7 / 7 összesen
RácsLista
 1. Dr. Hauschka MED jeges kristályvirág intenzív krém

  50 ml
  9 600 Ft

  A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve. Különösen megbízható segítség a száraz bőr részeken, amelyek erősen hámlanak, viszketnek, irritáltak, hogy a bőrben visszaálljon a természetes zsír-nedvesség egyensúlyi aránya, és így a viszketés megszűnjön.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 2. Dr. Hauschka MED jeges kristályvirág testápoló tej

  200 ml
  10 010 Ft

  A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve. Viszketés, feszülés, kipirosodás esetén a Jeges kristályvirág testápoló tej megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybe vett bőrnek.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 3. Dr. Hauschka MED mentás erősítő fogkrém

  75 ml
  1 800 Ft

  Erősíti a fogakat és fogínyt. Segít a fogínygyulladás megelőzésében, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát. Hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 4. Dr. Hauschka Med potentilla krém

  20 ml
  5 800 Ft

  A nagyon száraz bőrű emberek számára. A kipirosodott, irritált, viszkető bőr ápolásához. Megnyugtatja a bőrt. A Potentilla krém segítséget nyújt a gyulladásra hajlamos bőr ápolásában, helyreállítja az irritált bőr egyensúlyát, és segít kitörni a viszketés és vakaródzás ördögi köréből. Már az első bőrpír megjelenésével alkalmazható, gyorsan enyhül a viszketés, használata tartós eredményt hoz.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 5. Dr. Hauschka Med potentilla krém próba

  3 ml
  900 Ft

  A nagyon száraz bőrű emberek számára. A kipirosodott, irritált, viszkető bőr ápolásához. Megnyugtatja a bőrt. A Potentilla krém segítséget nyújt a gyulladásra hajlamos bőr ápolásában, helyreállítja az irritált bőr egyensúlyát, és segít kitörni a viszketés és vakaródzás ördögi köréből. Már az első bőrpír megjelenésével alkalmazható, gyorsan enyhül a viszketés, használata tartós eredményt hoz.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad Március 15-től újra elérhető!
 6. Dr. Hauschka MED sóvizes fogkrém érzékeny fogakra

  75 ml
  1 800 Ft

  Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére. Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelések alatt is használható! Hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 7. Dr. Hauschka MED zsálya szájvíz

  300 ml
  3 300 Ft

  Erősíti és feszesíti a fogínyt, friss leheletet biztosít. Segít megelőzni a szájüregi gyulladásokat, stabilizálja a szájflórát, így a kórokozó baktériumok nem tudnak megtelepedni. Homeopátiás kezelések és gyógyszerek mellett is alkalmazható!

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
Látható 1-7 / 7 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.