Dr. Organic Gránátalma termékcsalád

Gránátalma     

Az ókor gyümölcse

Évezredek óta felhasználták áldásos hatásait a táplálkozás, a szépségápolás és az orvoslás területén. Az egyik legrégebbi ember által ismert természetes gyógyító szer. A Mózes előtti Egyiptomban már sokrétűen felhasználták kozmetikai célokra.

Hipokratesz írásaiban hosszan ecseteli a gyümölcs sokoldalú gyógyhatásait. Az ókori görögök, rómaiak, kínaiak, indiaiak és a Közép-Keleten már felismerték a vitamindús gyümölcs életet adó, öregedés gátló hatását és készítettek kozmetikumokat a gyümölcs húsából, hogy késleltessék a ráncok kialakulását.

A szóbeszéd szerint a legendás szépségű trójai Heléné is gránátalmával ápolta bőrét, levét rendszeresen fogyasztotta a belső egészség érdekében, és ajkait is a gyümölcs segítségével festette pirosra.

A görög mitológiában több helyen megjelenik, a csábító gyümölcs, melyet nem más, mint Afrodité, a szerelem istennője honosított meg a Földön.

Hatása általában: ránctalanító vitaminbomba

Kiemelkedő hatású aktív hatóanyagaival ránctalanító, öregedés gátló, tápláló és hidratáló összetevőként jut kiemelkedő szerephez a kozmetikumokban.

Erősíti és védi a bőrt a korai öregedéssel szemben. Visszaállítja a bőr rugalmasságát és fiatalos működési folyamatait.

A hajápoló készítményekben pedig védi a hajat az oxidatív károsodástól, rugalmassá és fényessé teszi a hajat.

A gránátalma titkát az antioxidáns polifenolok, csersavak, konjugált zsírsavak, fitoösztrogének, esszenciális aminosavak, ásványok és vitaminok (A, E, C) jelentik.

Megfiatalítja a bőrt, táplálja és hidratálja az egyes sejteket, gyógyítja az apróbb irritációkat.

Semlegesítve a bőrkárosító oxigén molekulákat, melyek a szennyeződés és az uv sugárzás közben alakulnak ki, széppé teszi a bőrt és a hajat.

A szabadgyökök semlegesítésével csökkenti az oxidatív stresszt,és a sejtmembrán erősítésével csökkenti a bőr sérülékenységét, így védi a bőrt a korai öregedéstől.

Bőrregeneráló tulajdonságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Bőrregeneráló hatásának titka, hogy a bőr alsóbb struktúráját is támogatja, valamint gazdag vitamin tartalmával tápanyagot szolgáltat azon bőrrétegek számára, melyek a kollagén és elasztin termelésért felelősek. Ez a két alkotóelem felel a bőr tartásáért és rugalmasságáért, ezért különösen fontos, hogy termelődésük zavartalan legyen.

Antiszeptikus tulajdonságával a szájápolásban is kiemelkedő értéke van.

A gránátalma jótékony hatását erősítik a készítményekben felhasznált egyéb hatóanyagok:
méhviasz, Q10 koenzim, aloe vera, feketeszeder, kakaóvaj, alga, jojoba olaj, olíva olaj, shea vaj, napraforgó olaj, mandula olaj, panthenol, búzacsíra olaj, A és E vitaminok.

Kiknek ajánljuk:

A regenerációt, feszesítést igénylő bőr kezelésére kiválóan alkalmas, valamint azoknak, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalos, sugárzó megjelenését.

A mélyebb bőrrétegek kollagén termelésének ösztönzésével feszessé teszi a bőrt.

Látható 1-12 / 12 összesen
RácsLista
Látható 1-12 / 12 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.