Dr. Organic Kendermagolaj termékcsalád

 1. Dr. Organic 2in1 sampon és kondicionáló kendermagolajjal

  265 ml
  3 500 Ft

  A bioaktív kendermagolaj tartalmazza az egészséges hajhoz szükséges Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat. A 2 az 1-ben sampon és hajkondícionáló bioaktív kendermagolajat, fekete áfonya kivonatot és aminosavakat tartalmaz, mely felfrissíti és láthatóan erősíti a hajat.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 2. Dr. Organic elsősegély krém bioaktív kendermagolajjal

  50 ml
  3 990 Ft

  Helyreállít, táplál és nyugtat. Az esszenciális zsírsavakban gazdag kendermagolaj Méhviasszal, Borágóolajjal és a szabadalmazott bioaktív keverékkel 24 órás elsősegélyt nyújt a száraz és dehidratált bőr számára.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 3. Dr. Organic golyós dezodor bioaktív kendermagolajjal

  50 ml
  2 400 Ft

  A folyékony dezodor gyengéd, mégis rendkívül hatékony minden bőrtípus számára. Alapja a bioaktív kendermagolaj, Aloe Vera, Napraforgó olaj, Izlandi moha és E-vitamin. Hosszantartó védelmet biztosít, kisimítja és revitalizálja a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 4. Dr. Organic hajserkentő kezelés

  150 ml
  7 190 Ft

  A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított hatású, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült kezelés. Folyamatos használatával a hajtüszőőssejteket erősebb, vastagabb, nagyobb volumenű hajszálak termelésére ösztönzi.  Az eredmény láthatóan és érezhetően vastagabb, egészséges és energetizált hajszálak.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 5. Dr. Organic hajserkentő kondicionáló

  265 ml
  6 290 Ft

  A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított hatású, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült hajkondicionáló. Folyamatos használatával helyreállítja a hajtüszők vitalitását, javítja a haj általános megjelenését, táplálja és egészségessé teszi a hajat.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 6. Dr. Organic hajserkentő pakolás

  200 ml
  6 290 Ft

  A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított hatású, egyedülálló, uniszex Baicapil TM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült hajpakolás. Heti használatával mélyen kondicionálja és erősíti a hajszálakat, fokozza a hajvolument, növeli ellenállóképességét a töredezéssel szemben.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 7. Dr. Organic hajserkentő sampon

  265 ml
  6 290 Ft

  A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított hatású, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, „a természet legkiegyensúlyozottabb olajának” is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült sampon. Folyamatos használatával energetizálja, védi, láthatóan és érezhetően megújítja és egészségessé teszi a hajat.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 8. Dr. Organic intenzív kéz & körömápoló kendermagolajjal

  100 ml
  3 460 Ft

  A bioaktív kendermagolaj kiválóan alkalmas kéz és körömápolásra is. Az egyedülálló bioaktív összetevő Kakaóvajjal és Kámforolajjal 24 órás intenzív hidratálást biztosít a kéz számára.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 9. Dr. Organic intenzív szemszérum bioaktív kendermagolajjal

  15 ml
  4 610 Ft

  A bioaktív összetevők, a kendermagolaj, az olíva levelek, a jujuba és levan értékes keveréke (PROTEOLEA®-komplexum) kisimítja és helyreállítja a szemkörnyéki érzékeny bőrt. A PROTEOLEA®-komplexum szemmel láthatóan ellensúlyozza a korai öregedés számos tünetét: megújítja, hidratálja, kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 10. Dr. Organic testápoló biokatív kendermagolajjal

  200 ml
  3 230 Ft

  Az egyedülálló kendermagolaj, az Aloe Vera, az Édesmandula olaj és Avokádó olaj különleges kombinációja táplálja, kisimítja és helyreállítja a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad
 11. Dr. Organic tusfürdő biokatív kendermagolajjal

  250 ml
  2 700 Ft

  Revitalizál, helyreállít. A bioaktív kendermagolaj és a bodza egyedülálló keveréke új életre kelti a bőrt.

  ... Tovább
  Kedvencekhez ad

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.