Dr. Organic Méhpempő termékcsalád

Méhpempő

A fiatalság természetes forrása

A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, a méhek "teje". Ezzel az anyaggal etetik a lárvákat és a petéző méhanyát, minek következtében 2000 petét is képes lerakni, és 5-8 évig is elél.
Ez negyvenszer hosszabb idő, egy átlag méh életénél. Nem csoda, hogy ez a csodálatos nedű igen keresett gyógyító elixírként vált ismertté.

A szinte csodával határos nedűt gyógyító és táplálék kiegészítő szerként kezdték használni, emellett öregedést lassító és energetizáló tulajdonsága miatt is keresetté vált.

Napjaink modern tudománya kezdi újra felfedezni és kutatni a méhpempő titkát.

Az egyiptomiak, akik híresek voltak szépségtitkaikról, felhasználták a méhpempőt bőrük védelméhez, és táplálásához, ennek köszönhetően a mostoha sivatagi körülmények között is meg tudták őrizni bőrük szépségét.

Hogy a fáraó testének szépségét, fiatalságát megőrizzék, méhpempővel kevert aranyat használtak a balzsamozáshoz. A királyi család és a politikai elit mumifikálásának alapanyaga volt.

Az ókori görögök az örök fiatalság forrásaként tekintettek a méhpempőre, az élet szimbóluma is volt számukra.
Ezek mellett valamennyi antik kultúrában kincsként tekintettek rá.

Hatása általában:

Kivételes tulajdonságainak köszönhetően az öregedésgátló bőrápolás jól felhasználható, és a ránccsökkentő készítmények látványos hatású alapanyaga.

A száraz, érett és igénybevett bőr gyógyításához, hidratálásához és regenerálásához is kiváló.

Támogatja a természetes sejt regenerációt, tonizálja a bőrt, ezáltal segíti a feszes, fiatalos megjelenés elérését.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, fokozza a hajnövekedést.

Rengeteg értékes tápanyagban, növényi hormonban, nyomelemben és vitaminban bővelkedik, alapja rendkívül jó minőségű fehérje. Igen hatásos roboráló hatású táplálék kiegészítő.

Esszenciális aminosav tartalma magas, ami pedig a kollagén fő alapanyaga. A kollagén felelős a kötőszövet feszességéért, ezáltal a fiatalos bőr megőrzésében jelentős szerephez jut.

Antibakteriális hatása miatt, a bőrproblémák leküzdésében is segít, hiszen a baktériumok jelenléte számos bőrprobléma okozója lehet.

Kiknek ajánljuk:

A normáltól a száraz, érett bőrig valamennyi típus ápolására alkalmas. Egyedülálló tápanyag összetételével igazi jótevője az igényes bőrnek.

Antibakteriális tulajdonsága a problémás bőr kezelésére is alkalmassá teszi.

Klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy számos rendellenesség esetén. pl.: dermatitisz, ekcéma, illetve horzsolások, csípése, kisebb sérülések esetén is segít.

Látható 1-12 / 12 összesen
RácsLista
Látható 1-12 / 12 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.