Baba és gyermekápolás

LOGONA baba- és gyermekápolás

A Logona Naturkosmetik Babaápoló termékei

Ellenőrzött természetes kozmetikumok (BDIH és NaTrue).
Bőrbarát jellegüket bőrgyógyászati tesztek igazolják.
Nem tartalmaznak szintetikus színező, illatosító és tartósító anyagokat.
Ellenőrzött biotermesztésű és vadon gyűjtött, tiszta növényi olajokból és kivonatokból készülnek.

A LOGONA Naturkosmetik babaápolási koncepciója

A csecsemők zsenge bőre még nagyon vékony és alig tartalmaz zsírt. A szaruréteg és a savas védôréteg csak négy éves kortól kezd kialakulni és kb. tizenkét éves korra éri el a felnőtt bőr ellenálló képességét.

A csecsemő bőre nagyon érzékenyen reagál olyan külső hatásokra, mint a meleg, a hideg vagy a nem megfelelő gondozás, és különösen szeretetteljes törődésre van szüksége.

A LOGONA Naturkosmetik babaápolási termékei gondosan válogatott, természetes eredetű alapanyagokból készülnek. A rendkívül tartalmas növényi olajok, mint a mandula, a jojoba és az avokádóolaj, valamint a csecsemő- és gyermekápolásban évszázadok óta bevált gyógynövénykivonatok, mint a körömvirág és a kamilla, ápolják és védik a csecsemő érzékeny bőrét.

Védjük és kényeztetjük

A LOGONA Babafürdő és Babasampon nagyon kevés, bőrkímélő és növényi eredetű tisztítószert tartalmaz zsírpótló és bőrnyugtató növényi anyagokkal kombinálva.
A gyógynövény kivonatok, tápanyagokban gazdag növényi olajok és a gondosan válogatott hatóanyagok javítják a bőr ellenálló képességét és megerősítik saját védőfunkcióit.

A LOGONA babakrém támogatja a zsenge bababőrben még nem egészen kialakult zsír-víz arány létrejöttét, és azonnal biztosítja a bőr hőszigetelését mind a meleg, mind a hideg ellen.

A habkönnyű, lágy baba testápoló a kisgyermek egész testének napi ápolására ajánlott, különösen fürdés után.

LOGONA Kids termékcsalád

Gyereksampon és tusfürdő
A biotermesztésű körömvirág kivonata és a mandulaolaj nyugtatja a bôrt és gondoskodik a haj zsírtartalmának pótlásáról.

Gyerek habfürdő
A lágyan habzó tisztálkodószer gyengéden tisztítja a bôrt anélkül, hogy kiszárítaná. Az értékes, biotermesztésű növényi kivonatok jótékony hatású kombinációja és az aloe vera ápolják és nyugtatják az érzékeny gyerekbőrt. Ph-érték: semleges.

Gyerek testápoló tej
Biotermesztésű szója, mandula és jojoba felhasználásával készült kombinált olaj, amely finoman, simogatóan ápolja és védőréteggel vonja be a gyerek érzékeny bőrét. A teljes értékű körömvirág- és kamillakivonat segít megelőzni a bőr kipirosodását és irritációját.

Látható 1-5 / 5 összesen
RácsLista
Látható 1-5 / 5 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.