Baba- és gyermekápolás

Martina Gebhardt baba- és gyermekápolás

 

„Gyermekeinknek csak a legjobbat!” - ezt a jelmondatot hirdetik a Demeter-emblémával fémjelzett Martina Gebhardt babaápolási termékek. A krémekben különleges szerepet játszik a gyapjúviasz (lanolin), mely tulajdonságait tekintve nagyon hasonló az újszülöttek magzatmázához. A gyapjúviasz gyengéden ápolja és védi a bőrt, ezenkívül kiváló nedvességtaszító képességgel rendelkezik, ez a tulajdonság különösen a Calendula Super Protect védőkrém esetében bír jelentőséggel.

 

A bőrápoló szereket – különösen csecsemők és gyermekek esetében – mindig takarékosan használjuk, mivel a bőr természetes életfunkcióit csak támogatnunk kell és nem pedig beavatkozni azokba. A krémeket és olajokat ezért egész vékonyan vigyük fel és masszírozzuk be alaposan a bőrbe. A masszázs által létrehozott vérbőség biztosítja a bőrápoló szer hatóanyagának jobb felszívódását.

 

Minden babaápoló termék használható neurodermitis, psoriasis és allergiára hajlamos bőr esetén is. Ez csecsemőkre, gyermekekre és felnőttekre egyaránt vonatkozik.

 

A kevesebb több...különösen a babaápolásban

 

Minden gyermekét karjában tartó anya, a legjobbat szeretné gyermeke számára. Egy fiatal anya sok jó tanácsot kap mindenfelöl, ez a jó szándék ellenére, meglehetősen össze is zavarja, pedig tulajdonképpen nagyon egyszerű, ha az ember a „kevesebb több” mottót követi, mely nemcsak a játékokra és a televízióra érvényes, hanem a babaápolásra is.

 

Különösen az első hónapokban sok örömet okoz a testápolás: az első fürdetést egy anya sem felejti el és az újdonsült apa is különösen büszke, amikor először pelenkát cserél. Számtalan babaápolási termék létezik: popsikenőcs, babahintőpor, sampon, fürdőhab, babaszappan, baba nedves törlőkendő, olajos törlőkendő és így tovább. De mire van valóban szükség?

 

Martina Gebhardt Naturkosmetik álláspontja teljesen egyértelmű ebben a kérdésben. Az ember bőre születésétől fogva képes eleget tenni védőfunkciójának. Ezt a természetes egyensúlyt nem szabad megzavarni, mivel ez maradandó bőrkárosodást okozhat. Pelenkacserénél teljességgel elegendő a baba bőrét tiszta vízzel megtisztítani, ezután a pelenka alatti részt egy védőkrémmel bekenni, amely megóvja a bőrt a nedvességtől.

 

Martina Gebhardt Naturkosmetik erre a célra a CALENDULA SUPER PROTECT védőkrémet javasolja, mely megnyugtatja az irritált és kisebesedett bőrt. Durva kirepedezett és gyulladásos bőr ápolására is kiválóan alkalmas minden korosztály számára.

 

Fürdéshez a  növényi olajokból készült CALENDULA FÜRDŐOLAJ ideális, mely a benne lévő édeskömény kivonatoknak köszönhetően szélhajtó hatással bír és így a csecsemőkori hasfájást is enyhíti.

 

Babamasszáshoz, de tisztálkodáshoz is CALENDULA MASSZÁZSOLAJ a megfelelő választás, nyugtató és irritációcsökkentő hatása miatt.

 

Az érzékeny és finom baba- és gyermekbőrnek a CALENDULA BABAKRÉM védelmet nyújt a környezeti hatások ellen és csillapítja a bőrirritációt.

 

Martina Gebhardt Naturkosmerik valamennyi babaápolási terméke DEMETER-minőségben és 100%-ban természetes összetevőkből készül.

 

Martina Gebhardt Naturkosmetik teljes mértékben és alapvetően elutasítja és lemond az állatkísérletekről és nem használ olyan alapanyagokat, amelyek miatt állatoknak kell szenvedniük vagy meghalniuk. A vállalat tagja a Nemzetközi Natúrkozmetikai Àllatkísérlet Ellenes Egyesületnek (IHTK). Valamennyi Martina Gebhardt termék Demeter-minősítéssel rendelkezik.

 

Martin Gebhardt Naturkosmetik egyik fontos alapelve, hogy nem használ fel standardizált alapanyagokat, ezért a termékek illata, színe, állaga csekély mértékben változhat. Ez azonban semmi esetre sem jelent minőségromlást, sőt éppen azt bizonyítja, hogy konzekvensen kizárólag természetes állapotú alapanyagok kerülnek felhasználásra.

 

A termékek tárolása során kerülendők kell az extrém hőmérsékletek és hőmérsékletingadozások. Tárolási hőmérséklet: 2 – 25 °C. Hő hatására a krémek kiengedhetik olajtartalmuk egy részét, de ez nem csökkenti a termékek minőségét. A csomagoláson feltüntetett eltarthatóság a bontatlan termékre vonatkozik.

Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista
Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.