Weleda

Weleda - Az ember és a természet kapcsolatáért


A Weleda 1921 óta foglalkozik gyógynövény alapú gyógyhatású készítmények és természetes testápolók gyártásával. A magas minőség mindig is elvárás volt - a nyersanyagok gondos kiválasztásától kezdve a termék teljes egészének létrejöttéig.

Ahol csak lehetséges, ellenőrzött biotermesztésből származó növényeket, gyümölcsöket használnak. A nyersanyagok a feldolgozás előtt, alatt és után független, szigorú bevizsgálási folyamaton mennek keresztül.

A hosszú évek tudományos tapasztalatai teszik lehetővé, hogy olyan testápolókat hozzunk létre, melyek a természet és az ember összhangjára épülnek.

Környezetünkkel szembeni tudatos magatartás mindig is koncepciónk részét képezte:

környezetvédelem (újrahasznosított papír használata, vadon termő növények védelme), fair trade (a munkások, munkatársak becsületes megfizetése), kíméletesség a gyógynövények termesztését és védelmét illetően.


A NaTrue -szimbólum egy nemzetközi jel, mely világszerte képviselője a bio - és natúrkozmetikumoknak (2010-től a Weledának is).

Szigorú feltételek szerint sorolják be a testápolókat:
* Natúrkozmetikum
** Natúrkozmetikum nagy részben bio összetevőkel
 *** Biokozmetikum

 

Fedezze fel valódi szépségét!
Ha valaki a természetes szépség titkát szeretné felfedezni, annak ismernie kell a természet és ember közötti egyensúlyt. Ez egy olyan ismeret, melyet a Weleda már hosszú évek óta birtokol és használ. Ez a tudás hozza létre, ezeket a kiváló természetes testápolókat.

Arcápoló termékcsaládunk tagjai segítenek megtartani vagy helyreállítani bőre természetes egyensúlyát azáltal, hogy a bőr természetes működésében nyújtanak jelentős segítséget.
A teljes kompozíció, a maga gondosan válogatott, természetes hatóanyagokat tartalmazó összetevőivel, az arcápolást hatékonnyá, mégis bőrbaráttá teszi.

Termékeink ilyen módon támogatják egyéni szépségének megőrzését minden egyes életszakaszban.