Arcápolás

Arcápoló családok


Írisz termékcsalád

Írisz frissítő hatású arcápoló család tagjai elősegítik a bőr természetes megújulását, megőrzik illetve pótolják annak nedvességtartalmát. Használatát 21 éves kortól 28 éves korig ajánljuk.

Frissítő hidratáló krém: normál és vegyes bőrtípusra. Könnyű nappali és éjszakai krém, erősíti a bőr saját védőfunkcióit.

Frissítő nappali arcápoló: hidratálás normál és száraz bőrre. Erősíti a bőr saját védőfunkcióit.

Frissítő éjszakai arcápoló: elősegíti a bőr természetes éjszakai megújulását.

Frissítő hidratáló pakolás: hatékonyan és gyorsan pótolja az elveszett nedvességtartalmat.Vadrózsa arcápoló család

Csökkenti az első apró ráncokat, megőrzi bőre rugalmasságát és vitalitását. Használatát 28 éves kortól 42 éves korig ajánljuk.

Hidratáló krém: normál és vegyes bőrre. Könnyű nappali- és éjszakai krém, mely csökkenti a bőr öregedésének első látható jeleit.

Kisimító nappali arcápoló: hidratálás normál és száraz bőrre. Csökkenti a bőr öregedésének első látható jeleit.

Kisimító éjszakai arcápoló: elősegíti az éjszakai regenerálódás folyamatát.

Kisimító maszk : bőrmegújító hatású

Kisimító szemkörnyék ápoló: erősíti és védi a szemkörnyék érzékeny bőrét és csökkenti a szem alatti karikákat. Illatanyag mentes.

Kisimító kapszulák: ez az intenzív ápolás bőrmegújító hatással bír.

Gránátalma arcápoló család

Csökkenti a ráncokat, védelmet nyújt az oxidáló hatású stresszel szemben, elősegíti a bőr természetes regenerálódását.
42 éves kor felett ajánljuk.

Feszesítő nappali arcápoló: a káros környezeti hatásokkal szemben védelmet nyújt a bőr számára. Intenzíven hidratálja a bőrt.

Feszesítő éjszakai arcápoló: fokozza a bőr természetes megújulását és elősegíti a természetes savköpeny felépülését.

Feszesítő szérum: erősíti a bőr szerkezetét, fokozza a sejtmegújulást és pótolja az elveszett nedvességet.

Feszesítő szemkörnyék ápoló: védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben és csökkenti a szem alatti karikák kialakulásának esélyét. Illatanyag mentes.


Mandula arcápoló család

Egyensúlyba hozza az érzékeny bőrt és helyreállítja annak természetes védelmező funkcióit. Minden korban érzékeny bőrre használható.

Arctisztító tej: kíméletesen tisztítja a bőrt, ápoló hatású

Hidratáló krém: az érzékeny vegyes bőr számára. Könnyű nappali-és éjszakai krém, megnyugtatja és védi a bőrt.

Arckrém: az érzékeny száraz bőrre. Harmonizálja a bőrfunkciókat és védi a bőrt.

Arcpakolás: az érzékeny és allergiás bőr hatékony ápolója.

Arcápoló olaj: tartós hidratálás.

Az egészséges bőr alapja

Egy alapos arctisztítás minden korban alapja a hatékony bőrápolásnak, mivel bőrünk önmaga nem képes megszabadulni a felhalmozódott szennyeződésektől.
A Weleda arctisztító család termékei, természetes összetevőik révén alaposan tisztítják a bőrt, de nem szárítják ki annak szöveteit. A Hamamelis kivonat nyugtatja és táplálja a bőrt, finommá teszi annak pórusait.

Filozófiánk:
Mi emberek többek vagyunk annál, mint amilyennek kívülről látszunk. Szépségünk látható, érezhető és átélhető. Érezze Ön is, amint az ember és természet harmóniájának tudománya egyedülállóvá teszi a Weleda termékcsaládot: természetes hatóanyagokkal célirányosan fokozzuk a bőr saját megújító erőit és a belső egyensúlyt. A Weleda termékcsalád tagjaival szépsége teljes mértékben kibontakozhat!

 

Weleda arctisztító család Hamamelis kivonattal

Weleda arctisztítás:
Egy alapos arctisztítás minden korban alapja a hatékony bőrápolásnak, mivel bőrünk önmaga nem képes megszabadulni a felhalmozódott szennyeződésektől.

Lágy arctisztító tej: normál és száraz bőrre
Megőrzi a bőr természetes egyensúlyát anélkül, hogy a saját védekező funkcióit csökkentené.

Használata: használat előtt felrázandó. Reggelente és esténként egy puha vattapamacs segítségével kicsi körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére, a szem környékét kihagyva. Végül langyos vízzel vagy nedves vattapamaccsal mossuk le a felesleges réteget. A bőr frissítése céljára kiválóan alkalmas az Élénkítő arclemosó tonik.

Ötlet: tisztítás során a nedves vattapamacsot arcbőrünkön belülről kifelé haladva húzzuk végig, így elősegíthetjük a bőr vérellátásának fokozását is.

Frissítő arctisztító 2in1: normál és vegyes bőrtípusra
A tejszerű lemosó egy lépésben tisztítja a pórusokat és tonizálja a bőrt.

Használata: használat előtt felrázandó. Reggelente és esténként egy puha vattapamacs segítségével kicsi körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be az arc, nyak és dekoltázs területére, a szem környékét kihagyva. Ismételjük meg a folyamatot mindaddig, míg a vattapamacs tiszta nem marad. Végül vízzel öblítsük le a bőrt.

Bőrgyógyászati hatékonyságát egy független intézet vizsgálta és megerősítette. Minden termék mentes a szintetikus illat,- színező,- és tartósítószerektől valamint ásványi nyersanyagoktól.

Élénkítő arclemosó tonik: minden bőrtípusra
A tisztítás után tonizálja a bőrt és javítja a bőrképet.

Használata: reggelente és esténként az arctisztító tej használata után egy vattapamacs segítségével gyengéden oszlassuk el az arc, nyak és dekoltázs területén, a szemkörnyéket kihagyva.

Ötlet: a Mandula arcápoló család arcolaja kiválóan alkalmas a szem körüli smink eltávolítására.

Miért is olyan fontos az alapos arctisztítás?

 

Az elhalt bőrszövetek, smink és a környezetből bőrünkön megtapadt szennyeződések napról-napra felhalmozódnak arcbőrünkön.


A Weleda arctisztító család termékeinek segítségével ezeket a szennyeződéseket a pórusok mélyéről könnyedén eltávolíthatjuk.

Ezek után a bőr sokkal könnyebben képes reagálni, magába szívni az arcápoló termékcsaládok hatóanyagait.

A keresés nem hozott eredményt.

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.