Arctisztítás

Weleda arctisztítás


Egy alapos arctisztítás minden korban alapja a hatékony bőrápolásnak, mivel bőrünk önmaga nem képes megszabadulni a felhalmozódott szennyeződésektől.

 

Miért is olyan fontos az alapos arctiszítás?


Az elhalt bőrszövetek, smink és a környezetből bőrünkön megtapadt szennyeződések napról-napra felhalmozódnak arcbőrünkön.

A Weleda arctisztító család termékeinek segítségével ezeket a szennyeződéseket a pórusok mélyéről könnyedén eltávolíthatjuk. Ezek után a bőr sokkal könnyebben képes reagálni, magába szívni az arcápoló termékcsaládok hatóanyagait.

 

Termékek


Lágy arctisztító tej: normál és száraz bőrre
Megőrzi a bőr természetes egyensúlyát anélkül, hogy a saját védekező funkcióit csökkentené.

Használata: használat előtt felrázandó. Reggelente és esténként egy puha vattapamacs segítségével kicsi körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére, a szem környékét kihagyva. Végül langyos vízzel vagy nedves vattapamaccsal mossuk le a felesleges réteget. A bőr frissítése céljára kiválóan alkalmas az Élénkítő arclemosó tonik.

Ötlet: tisztítás során a nedves vattapamacsot arcbőrünkön belülről kifelé haladva húzzuk végig, így elősegíthetjük a bőr vérellátásának fokozását is.

Frissítő arctisztító 2in1: normál és vegyes bőrtípusra
A tejszerű lemosó egy lépésben tisztítja a pórusokat és tonizálja a bőrt.

Használata: használat előtt felrázandó. Reggelente és esténként egy puha vattapamacs segítségével kicsi körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be az arc, nyak és dekoltázs területére, a szem környékét kihagyva. Ismételjük meg a folyamatot mindaddig, míg a vattapamacs tiszta nem marad. Végül vízzel öblítsük le a bőrt.

Bőrgyógyászati hatékonyságát egy független intézet vizsgálta és megerősítette. Minden termék mentes a szintetikus illat,- színező,- és tartósítószerektől valamint ásványi nyersanyagoktól.

Élénkítő arclemosó tonik: minden bőrtípusra
A tisztítás után tonizálja a bőrt és javítja a bőrképet.

Használata: reggelente és esténként az arctisztító tej használata után egy vattapamacs segítségével gyengéden oszlassuk el az arc, nyak és dekoltázs területén, a szemkörnyéket kihagyva.

Ötlet: a Mandula arcápoló család arcolaja kiválóan alkalmas a szem körüli smink eltávolítására.

 

A keresés nem hozott eredményt.