Gránátalma arcápolás 42 éves kor felett

Élje át a kortalan szépséget!

 

Gránátalma - feszesítő arcápolás

 

40 év felett bőrünkön szemmel látható változások jelentkeznek. A bőr nedvességtartalma csökken, mely kiszáradáshoz és ráncok megjelenéséhez vezet.

Ha csökken a bőr antioxidáns teljesítménye, kevésbé lesz ellenálló az őt támadó szabad gyökökkel szemben. Ebben a korban a sejtmegújulás folyamat is lassul.

 

Ebben a periódusban segít Önnek a Weleda antioxidánsokban gazdag Gránátalma család, feszesítő arcápoló programja.

 

Aktív részese lesz bőre természetes változásainak, miközben a biotermesztésből származó gránátalma és köles értékes hatóanyagaival táplálják a bőrét és serkenti bőre regenerációját. A ráncok csökkennek, a bőr feszesebbé válik és élettel teli kisugárzást kap.

A termékek kellemes illata inspirálja a szellemet.

 

A Weleda biokertészetében termesztett gránátalma Törökországból származik, ahol kézzel szedik.

500 kg megszárított gyümölcsből kb. 1 kg finom gránátalma olajat nyerhetünk. 

Telítetlen zsírsavakban, flavonoidokban és vitaminokban gazdag olaj, hatékonyan lép fel a szervezet oxidáns folyamataival szemben és nagyban elősegíti a sejtek újraképződését, ezáltal a bőr regenerálódását.

 

Regeneráló alapápolás

 

Feszesítő nappali krém

 

A könnyen beszívódó krém csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt és természetes hatóanyagaival védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal valamint a stressz okozta negatív erőkkel szemben.

 

Alkalmazás: reggelente gyengéden vigyük fel a letisztított és tonizált arcbőrre, a nyak és dekoltázs területére. (A szemkörnyéket kihagyva.) A krém előtt alkalmazzuk a feszesítő szérumot is. Kiválóan alkalmas smink alapként.

 

Feszesítő éjszakai krém

 

A tápanyagokban gazdag krém serkenti a sejtmegújulást és fokozza a bőr természetes savköpenyének felépülését. Csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt, rugalmasságot és erőt ad.

 

Alkalmazás: esténként gyengéden vigyük fel a letisztított és tonizált arcbőrre, a nyak és dekoltázs területére. A krém előtt alkalmazzuk a feszesítő szérumot.

 

Erőt adó speciális ápolás - Feszesítő szérum

 

A zsírmentes, könnyű szérum azonnali nedvességet juttat a bőrbe. Erősíti a bőr szerkezetét és serkenti a sejtmegújulást. 

 

Alkalmazás: reggel és este gyengéden vigyük fel a letisztított és tonizált arcbőrre, a nyak és dekoltázs területére. (A szemkörnyéket kihagyva.) A szérum után használjuk a megfelelő nappali vagy éjszakai Gránátalma feszesítő krémet.

Fontos: első használat előtt az adagoló pumpát min. 5-7 szer nyomjuk le.

 

Feszesítő szemkörnyék ápoló 

 

Ez az illatanyag mentes krém értékes, természetes antioxidáns hatóanyagaival védi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt és enyhíti a szem alatti karikákat.

Alkalmazás: reggel és este egy gyöngyszem nagyságú krémet gyengéden bemasszírozunk a szem környékére. Bőrgyógyászatilag és szemorvosok által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják.

Bőrgyógyászati  hatékonyságát, és megfelelőségét független intézet vizsgálta, és igazolta.

 

A termékek nem tartalmaznak mesterséges illat-és színezőanyagokat. Tartósítószer mentesek, és nem tartalmaznak ásványi nyersanyagokat sem.

Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista
Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista