Bőr- és testápoló termékek

Weleda testápolás tetőtől talpig

A természetesség jegyében készült egységes Weleda testápoló program keretein belül megtalálhatóak a bőr-és hajápolás termékei is.

Értékes, válogatott nyersanyagok kíméletes eljárással testápoló termékekké váltak, melyek az egész emberi szervezet számára megfelelőek.

Tulajdonképpen mindegy, hogy arcápolásról, hajápolásról, szappanokról vagy dezodorokról beszélünk, a Weleda ezeket egységes koncepció szerint gyártotta, melynek alapelve, hogy a testápolás az egészség megőrzésének jegyében zajlik.

Így például a fejbőr természetes egyensúlya alapfeltétele annak, hogy hajunk egészséges és szép legyen.

A Weleda hajápoló termékei a haj és a fejbőr egységét szem előtt tartva kíméletesen tisztítanak és a saját működési egyensúlyuk helyreállításával ápolnak.

A Weleda szappanok csoportjába kizárólag különösen lágy és csak növényi nyersanyagból készült termékek tartoznak. Nem tartalmaznak alkáli vegyületeket, ezáltal krémes hatásúak és bőrkímélőek.

A Weleda testápoló tejek, mint az összes többi Weleda termék egységes koncepción alapulnak, melynek irányelve "Az ember és a természet kapcsolata".

A válogatott, magas minőségű nyersanyagokból megalkották a bőr, a test és az érzékek átfogó és időtlen ápolószereit.

Minden egyes Weleda testápoló termék olaj-víz emulzió, melynek tulajdonságai a bőr természetes védőrétegével azonosak. Könnyen eloszlatható, gyorsan beszívódik.

A selymesen lágy Weleda testápoló tejek a könnyed növényi olajokon túl gondosan válogatott természetes elemeket tartalmaznak. Jelentős szerepük van az értékes természetes illóolajoknak.

Finom, lágy illatuk és aromájuk az egész egyénre élénkítően, frissítően hatnak.

A keresés nem hozott eredményt.

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.