Fogápolás

Weleda fog- és szájápolás

A szájüreg harmonikus egyensúlya

A fogak és a szájüreg egységes rendszert képeznek, mely a teljes emberi szervezet működésében fontos feladatokat lát el. A fogak, fogíny és a szájüreg sértetlen állapota nélkülözhetetlen az ember egészsége szempontjából. A fogmosás és a szájöblítés folyamatának éppen ezért nagyon hatékonynak kell lennie, de ugyanakkor lehetőség szerint kíméletesnek is, hogy a szájüreg saját egyensúlyát ne borítsa fel.

A Weleda száj-és fogápoló termékei számos szükségletet magukban rejtenek. Termékeket kínál például a különösen érzékeny fogak és irritált fogíny ápolására.

A gyermekek is megtalálják a Weledánál a saját kis Fluor- mentes fogkrémjüket. Fogzásban szenvedő gyermekek ill. olyan emberek számára, akik protézise vagy koronája van, javasolt a Weleda fogínyápoló balzsam használata.

A Weleda száj-és fogápoló termékeinek alapjai az ásványi és növényi anyagok: agyag, kovaföld vagy természetes szódabikarbóna adja a fogkrémek tisztító erejét, melyek hatékonyan távolítják el a foglepedéket és megelőzik a fogszuvasodást.

A fog-és szájápolókban tudatosan válogatott növényi kivonatokat találunk, melyek serkentik a vérkeringést, erősítik a fogínyt és a szájnyálkahártyát. A finoman illatozó illóolajok friss leheletet biztosítanak.

A Weleda fogrémek klinikailag teszteltek.

Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista
 1. Weleda calendula fogkrém

  75 ml
  1 490 Ft

  Természetes védelem a fogaknak, mentol nélkül. Eltávolítja a lepedéket és hatékonyan véd a fogszuvasodással szemben. Gyógyító erejű körömvirág kivonatot tartalmaz.

  ... Tovább

  Kedvencekhez ad
 2. Weleda ratanhia fogkrém

  75 ml
  1 490 Ft

  Ratanhia növény kivonatának segítségével erősíti a fogínyt, segít a fogínyvérzés megelőzésében.

  ... Tovább

  Kedvencekhez ad
 3. Weleda ratanhia szájvíz

  50 ml
  2 060 Ft

  Ápolja a szájüreget, frissíti a leheletet. A szájvíz erősíti a fogínyt és hosszan tartó frissességet biztosít a szájüregben. Kellemes ízét a természetes illóolajoknak köszönheti

  ... Tovább

  Kedvencekhez ad
 4. Weleda sós fogkrém

  75 ml
  1 490 Ft

  Természetes védelem a fogszuvasodás és fogkő ellen. Ásványi sókból álló tisztító anyaga nagyon alaposan tisztít. Erősíti a fogínyt, védi a száj nyálkahártyát, segít a fogínyvérzések megelőzésében.

  ... Tovább

  Kedvencekhez ad
Látható 1-4 / 4 összesen
RácsLista