Várandósság és szoptatás

Várandósság és szoptatás

Harmonikus ápolás babának és mamának

Hirtelen minden megváltozik: az anyává válás megváltoztatja a nő életét. A Weleda kismamáknak és szoptatós anyukáknak készített termékeivel végigkíséri ezt az időszakot.

A várandósság ideje alatt bekövetkezett testi, lelki változások - melyek még a szoptatás időszakára is vonatkoznak - avval járhatnak, hogy a kismamák, a fiatal anyukák figyelmét fokozott mértékben irányítják saját testükre, esetleges panaszaikra.
Hiszen tisztában vannak avval, hogy ha ők maguk jól érzik magukat a bőrükben, akkor a magzat, sőt később az újszülött is sokkal nagyobb eséllyel érzi ugyanígy magát. Éppen ezért a segítségnek, az óvó figyelemnek, a szülésre való felkészülésnek, és a várandósság, a szoptatás idejében fontos testápolásnak ebben az életszakaszban különösen fontos szerepe van.

Mindezeket figyelembe véve fejlesztette ki a Weleda a várandósság és a szoptatás időszakának testápoló termékeit.
Ezek alapja a lágy mandulaolaj, mely kifejezetten bőrbarát, könnyen beszívódik a bőrbe és az érzékeny bőr ápolására kifejezetten alkalmas. A mandulaolaj nagy arányban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyek védik a bőrt és megakadályozzák annak kiszáradását.

A keresés nem hozott eredményt.

Kedves Látogatónk! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát! Erről bővebben a Adatvédelem aloldalon olvashat.