Arcápolás bőrtípus szerint

A tökéletes arcápolás 3 lépésben

Kövesse a 3 lépést minden reggel és este, az eredmény nem marad el.

Ne hagyjon ki egyetlen lépést sem, úgy az arcápolás nem lesz teljes!

1. Tisztítás
 
Az elhalt bőrszövetek, smink és a környezetből bőrünkön megtapadt szennyeződések napról-napra felhalmozódnak arcbőrünkön.

Ez a szennyeződés az arc vízzel történő lemosásával nem távolítható el!

Egy alapos arctisztítás minden korban alapja a hatékony bőrápolásnak; bőrünk önmaga nem képes megszabadulni a felhalmozódott szennyeződésektől.

Arctisztító termékeink természetes összetevőik révén alaposan tisztítják a bőrt, de nem szárítják ki annak szöveteit. Ezen felül nyugtatják és táplálják is a bőrt, finommá teszik annak pórusait.  

Alkalmazás: a tisztítótejet vagy gélt reggelente és esténként egy puha vattapamacs segítségével kicsi körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére, a szem környékét kihagyva. Végül langyos vízzel vagy nedves vattapamaccsal mossuk le.

Ötlet: tisztítás során a nedves vattapamacsot arcbőrünkön belülről kifelé haladva húzzuk végig, így elősegíthetjük a bőr vérellátásának fokozását is.

2. Tonizálás - Tonik alkalmazása

A tisztítás után tonizálja a bőrt és javítja a bőrképet.


Miért ne hagyja ki soha a tonikot?
Erősít,
alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat . A tonik optimálisan előkészíti és kissé felpuhítja a bőrt a hidratálás előtt,  így az arckrémben lévő hatóanyagok  gyorsabban és hatékonyabban jutnak a bőrbe.  

 

Használata: reggelente és esténként az arctisztító tej/gél használata és leöblítése után kezünkkel gyengéden belenyomkodjuk bőrünkbe vagy egy vattapamacs segítségével gyengéden oszlassuk el az arc, nyak és dekoltázs területén, a szemkörnyéket kihagyva.

A tonikot nem kell leöblíteni!
 
3. Ápolás - Arckrém alkalmazása

A tisztítás, tonizálás után használjunk a bőrtípusunknak leginkább megfelelő arckrémet (nappali krémet reggelenként, éjszakai krémet esténként).

A bőrünk milyensége az évszakokkal együtt változik, függ  környezetünktől.

Télen általában gondosabb ápolást igényel  bőrünk, mint nyáron.

És különbség van a nappali és éjszakai bőrápolás között is. A nappali krém nem helyettesíti az éjszakait, és fordítva is igaz.

Bőrünk a 100%-ban  természetes alapanyagú ápolószerek hatására ragyogóvá válik.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az érzékeny bőrtől a zsíros, problémás bőrtípusig megtalálja  az arcbőrének megfelelő alap arcápoló termékeket (Arctisztító – Tonik – Nappali és Éjszakai arckrém)

+ célzott kiegészítő arcápoló termékeket az egészséges, sugárzó arcbőrért kizárólag tiszta, természetes, bio és biodinamikus összetevőkkel.

Garantáljuk, hogy arcápoló termékeink tiszta, természetes, megbízható, bio ill. biodinamikus összetevőkből állnak.

A természetes alapanyagokból, kímélő eljárással készített natúrkozmetikumok egészségesek, sokkal intenzívebben fejtik ki kedvező hatásukat hagyományos társaikkal szemben.

Nem tartalmaznak semmiféle mesterséges anyagot.
 

A keresés nem hozott eredményt.