Adatvédelem

A Bionivo Kft., későbbiekben Szolgáltató,  ügyfelei adatainak bizalmas és biztonságos kezelésére kiemelet figyelmet fordít.

Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy ügyfeleinktől kapott vagy gyűjtött adatok kezelésével kapcsolatosan tájékoztassuk.

Tájékoztatás kérése:

Amennyiben a tájékoztatón felül adatainak kezelésével kapcsolatban bármilyen további kérdése merülne fel az alábbi elérhetőségen tud további tájékoztatást, módosítást, kiegészítést, vagy törlést kérni.

Elérhetőségink:

Levelezési cím: 2000 Szentendre Vasúti villasor 39/A

Telefon:  06 20 599 9039

Email: info@bionivo.com

Adatainak kezelője: Bionivo Kft. 2000 Szentendre Vasúti villasor 39/A

Az Ön adatainak  kezelésével kapcsolatos jogok:

- kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és

- tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint

- joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

Személyes adatok gyűjtése, adatok tárolása, kapcsolattartás:

Személyes adatokat Öntől, és az Ön beleegyezésével gyűjtünk. Ön hírlevél feliratkozás vagy vásárlási folyamat során adja meg számunkra az ezekhez szükséges adatokat.

Tárolt személyes adatai: név, telefonszám, e-mail cím, cím.

Önnel telefonon, sms, e-mailben, postai küldemény formájában tartjuk a kapcsolatot.

Személyes adatainak védelme:

Az Ön személyes adatait elsősorban rendelése feldolgozására és eljuttatására használjuk. Adatai marketing célú felhasználása csak az Ön beleegyezésével történik.

Adatainak harmadik félnek történő átadása abban az estben szükséges és történik meg, amennyiben ez a rendelés feldolgozását és eljuttatását szolgálja. (Pl. az Ön által választott csomagküldő szolgálat).

Az Ön beleegyezésével küldünk csak hírlevelet (hírlevél feliratkozás esetén értesítést a webáruház újdonságairól, akciókról, változásokról).

Személyes adatainak biztonsága és bizalmas kezelése fontos számunkra, figyelünk arra, hogy adataihoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Az adatkezelésre vonatkozó jogosultságokat, valamint informatikai rendszerünket folyamatosan ellenőrizzük, felülvizsgáljuk. 

A Szolgáltató célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa a weboldalon regisztrált felhasználók személyes adatainak védelmét.

 A Szolgáltató tevékenységét látogatói és ügyfelei személyiségi jogainak védelmével, a vonatkozó jogszabályok, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Atv.) rendelkezéseinek betartásával végzi. Felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes adatok megadása a Webáruházban önkéntes, és az adatkezeléshez a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg a felhasználó hozzájárul. Abban az esetben, ha a felhasználó egy másik személy megbízásából jár el, akkor az ő felelőssége az érintett személy beleegyezésének megszerzése adatainak közléséhez. 

Az adatkezelés célja, hogy az érintettek, mint vásárlók megrendeléseit a Szolgáltató teljesíteni tudja. A webáruházi információkról, ajánlatokról kérésre hírlevél kiküldése útján tájékoztatjuk .

Az adatkezeléssel érintett adatok köre:

- név (kereszt- és vezetéknév),

- email cím,

- lakcím, számlázási cím

- telefonszám

Az adatkezelés időtartama: a regisztrációs fiók törlésének kezdeményezéséig, vásárlás esetén a számlázási adatok tekintetében a jogszabályok által előírt kötelező megőrzési ideig.