BIOGOZERO - pici autó egy nagy ügyért!

Van egy álmunk, és ahogy az már az álmokkal lenni szokott: lehetetlennek, naívnak tűnik. De mennyi mindent tartottunk már elképzelhetetlennek, ami most a mindennapjainkhoz tartozik: legyen az jó vagy rossz, nem?

Szóval mi hiszünk az álmainkban és ez erőt ad a cselekvéshez.

Álmaink társadalmában egy környezettudatos gazdasági életben, ahol a testvériség alapján működünk, megtermeljük azt az anyagi alapot, ami a szellemi élet: az oktatás, a kultúra, a kutatás, az orvosi és szociális gyógyítás szabad működéséhez és fejlődéséhez szükséges. Mindennek az alapját pedig egy olyan jogi élet biztosítja, ahol az egyenlőség elve érvényesül. Igen, jól látják: ezek a francia forradalom által szentesített eszmék: szabadság, egyenlőség, testvériség a szociális hármas tagozódás értelmezésében.

És akkor hogy jön ehez egy webshop? Elsőre sehogy, de mi azon vagyunk, hogy megtaláljuk, mi az az apró lépés, ami rajtunk múlik, mi az, amit itt és most megtehetünk ebben az irányban. Köszönjük ha vásárlásukkal bizalmat szavaznak és velünk tartanak!

 

Tegyünk együtt a környezettudatosabb on-line kereskedelemért!

Rendeljen Ön is a bioGOzeroval!

Plusz csomagolást mellőzve, villanyautóval szállítunk egyelőre pest megyei és budapesti hatótávolságunkon belüli címekre. Első körben: Budapesten l., ll., lll., lV., Xl. és Xlll. kerületekbe, valamint a következő településekre: Budakalász, Dunabogdány, Fót, Göd, Leányfalú, Pilisszentlászló, Pomáz, Szentendre, Tahitótfalú, Visegrád.

 

Közösségi on-line bevásárlás!

Kissebb-nagyobb helyi közösségek életét szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy beszerezzük és odaszállítjuk a szükséges termékeket. Egy előzetes igényfelmérés után árajánlatot adunk és együtt kidolgozzuk, miképpen lehet azt megvalósítani, hogy a lehető legkisebb hulladéktermelés (l. csomagolás) és további környezetszennyezés mellett, a legjobb feltételeket biztosítsuk úgy ár-érték arányban, mint a kiszolgálás gyorsaságában és személyreszabottságában.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@bionivo.com email címen vagy a 06 20 77 508 68-as telefonszámon, hogy elküldhessük a részleteket.
NB: a honlapunkon nem szerepel minden bio- és natúrtermék, amit forgalmazunk, illetve ezeket további reformélelmiszer családokkal is bővítettük a vásárlóink igénye alapján. Kérésre küldjük a teljes listát emailben.